Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Bevezetés

Arra törekszünk, hogy innovatív - MBU ötvözi a hagyományos üzleti oktatás holisztikus megközelítése, élesítés a hallgatók mind a "kemény" és "puha" készségek. Mi is használja a legmodernebb technológiával. A hallgatók hozzáférnek Segways és Gigabit Internet, vezeték nélkül. Az egész egyetem van ellátva Smartboards, és mi casting eszközök (DLNA, Apple TV, Chromecasttal) minden szobában.

Fontos, hogy megtanítsuk a diákok, hogyan működik a technológia, hanem az erkölcsi értékeket, például, hogy tiszteletben, etikus és felelős. A modern üzleti világban, ezek a tulajdonságok nagyon ritka, hogy az üzleti szakemberek, így a tudás együtt puha készségek valóban nagyra. Mint ilyen, hogy ha alkalmazható, és az utazás a foglalkoztatás szórakoztató, amikor készítmény megfelel a lehetőséget.

Mitől MBU különleges az a tény, hogy a diákok által támogatott a kezdetektől útjuk a MBU legvégéig munkatársaink és oktatók. Még a diploma megszerzése után, tartjuk a kapcsolatot a diákokkal, és megpróbálunk segíteni nekik minden szempontból felnőtt életét. Ha egy MBU diák, mindig MBU diák!

Mivel a mi kis csoportokban, sem a diákok elveszettnek érzi magát a MBU - minden tanuló kap elég figyelmet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértsék minden téma szerepelt az osztályban.

Az a tény, hogy a professzorok mind az üzleti szakemberek is nagyra értékelik - ők hozzák a saját tapasztalat az osztályterembe, amely lehetővé teszi a diákok tanulni nem csak könyvek és esettanulmányok, hanem a tapasztalat és a hibákat.

A nemzetközileg elismert oklevelek, továbbá a multinacionális és multikulturális környezetben, engedélyezze a diákokat, hogy megtalálják álmaik munkahely, vagy nyissa meg a saját cégek. Diákjaink nagyon vállalkozók!

Úgy gondoljuk, hogy MBU egy nagyon különleges hely, hogy a és nagyon érdekes hálózat egy részét.

A siker csak egy kattintásra van - lépjen kapcsolatba velünk, és lesz sikeres üzleti szakember, amit mindig is akart lenni!

A MBU KÜLÖNBSÉG

uniquelocation

Gyönyörű kilátás nyílik a Genfi-tó, Montreux Business University tökéletes tanulás és inspiráló környezetben. A diákok a kiváltság, hogy egyetemen mindössze egy rövid sétára található a tó és a környező francia és a svájci Alpokban. Svájc szívében helyezkedik el Európa, így nagyon kényelmes a diákok vándorlása a kontinensen hétvégeken és fel ilyen ikonikus európai városokban, mint Párizs, Róma, Barcelona, ​​Berlin, Milánó.

diplomaheader

A beruházás a minőség. Amellett, hogy a különböző hovatartozás és a tagság, MBU által elismert globális akkreditációval.

Montreux Business Egyetem által akkreditált és tagja:

 • ACBSP - Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - Nemzetközi Szabványügyi Szervezet
 • EFMD - Európai Alapítvány Management Development
 • CEEMAN - Közép- és Kelet-európai Management Development
 • AVDEP - Association of magániskolák a Waadt
 • CVCI - Kereskedelmi Kamara és Ipari Waadt
 • FSEP - Svájci Szövetség magániskolák
classheader

A kis létszámú csoportok lehetővé teszik a diákok, hogy szorosan befolyásolja a professzorok, valamint betekintést nyerhetnek a saját különböző globális üzleti háttérrel.
Mivel a egyéni figyelmet, kis csoportokban egy hatékonyabb tanulási környezet.

environmentheader

A nemzetközi közösség a Montreux Business University növekszik. Jelenleg több mint 15 nemzetiség tanul MBU.
A diákok megtapasztalják a multinacionális környezet és a híres svájci vendéglátás, segít növelni a globális tudatosság és a kulturális csere, miközben folytatja tanulmányait.

FrenchEngHeader

A MBU Center for Language Studies kínál korszerű üzleti kommunikációs tanfolyamok angol, valamint intenzív kurzusok francia, amelyek célja, hogy segítse a hallgatók és az üzleti szakemberek gyorsan megszerezni a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség szükséges, hogy sikeres legyen tudományosan és szakmailag.

SemesterHeader

Montreux Üzleti Egyetem szám a neves egyetemek, mint a mi partnereink az egész világon.
Azt javasoljuk, hogy a diákok, hogy egy félévet külföldön annak érdekében, hogy élvezze a különböző hangulatú, belemerül a feltárása az új kultúrák és hagyományok, és új barátokat a világ minden tájáról. A listát a partner egyetemek itt található.

CuttingEdgeHeader

MBU használ élvonalbeli technológiát a tanfolyam és a gyakorlatban. A campus, valószínűleg az egyik leggyorsabb internet kapcsolat, mint a többi svájci egyetemeken.
Minden tanuló számára 4 Gigabit / Second LAN és 1 GB / s WiFi le / feltöltés. Mi osztályok vannak ellátva Interaktív intelligens táblák, valamint az interaktív streaming (Chromecasttal / Apple, DLNA) minden osztályteremben.
Az online kurzusok egészítik ki 360 ° videó streaming és a virtuális valóság eszközök, és mi büszkén befektetés legújabb technológia előnyeit jövő generációi számára. MBU tagja az IED kezdeményezést. Magával ragadó tanulás zajlik itt.

ExecutivesHeader

Van egy egyedi EIR programot. A vezetőknek a Residence ismert szakemberek a cégek, mint az Apple, a Deloitte, az UBS, Credit Suisse vagy a Caterpillar. Úgy dolgoztam, mint vezérigazgató, CTO vagy CFO. Ők / futottak az IT, az emberi erőforrás, jogi vagy pénzügyi részlegek; saját szakterülete Bank, Aviation, Heavy Industries, nemzetközi szervezetek, könyvvizsgálati, adó- vagy jogi.
Vágás hosszú történet rövid, a Executive Residence sikeres vezetők és vállalkozók, amelyek nyitva állnak tanácsot adni diákjainknak. Megmutatják, hogyan lehet sikeres a kihívásokra a vizsgálatok.
Kattintson ide, hogy többet tudjunk Executive Residence.

Vízió és misszió

Értesítik az innováció, az oktatás reprise - ez a mottónk. Montreux Business University, azt akarjuk, hogy egy üzleti oktatás a különbség a végrehajtási innovatív tantervet, hogy inspirálja a diákokat, hogy fejlesszék a kemény és puha készségek lesz szükségük, hogy sikeres lesz az üzleti vezetők, akik gyorsan alkalmazkodni a változó piacon. Küldetésünk az, hogy a diákok foglalkoztatása.

Nemzetközi oktatók készít MBU a tanulókat, hogy a globális üzleti vezetői holnap át holisztikus személyes fejlődés és a magas színvonalú üzleti oktatás, amely magában foglalja a nyolc terület a tanulás:

Látás küldetés

Helyszínek

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Kérdések