Keystone logo
Mercyhurst University

Mercyhurst University

Mercyhurst University

Bevezetés

Ról ről

Található Erie, Pennsylvania, egy dombon, kilátással az Erie-tóra, a 75 hektáros campusunk az egyik legszebb a régióban. Az angol gótikus építészet elemei az Óváros főiskolai, egyetemi épületei és hallgatói helyiségeinkben.

Élj a mának.

Az alapítóinkat inspiráló szolgáltatási, vendéglátás és vállalkozói szellemek alapjaiban egy Mercyhurst-oktatás ösztönzi az egész életen át tartó szenvedélyek és a nagyobb világgal való kapcsolat kialakítását. A "Carpe Diem" mottónk ihlette karunk és diákunk az innovációt és a vezetői szerepvállalást magában foglalja, hiszen különbséget tesznek a kapuinkon és a világ minden táján.

Küldetés

Hit és szolgálat egy Mercy Egyetemen

"A mi időnk nők és férfiak öröme és reménye, bánata és szorongása, különösen azok, akik szegények vagy bármilyen módon szenvednek, a Krisztus követőinek öröme és reménye, bánata és fájdalma is. Semmi sem igazán ember nem talál visszhangot a szívükben… Ezért a keresztények ápolják a mély szolidaritás érzését az emberi fajral és annak történelmével. " (Gaudium et Spes, Előszó 1)

Az ilyen álmok és valóságok minden katolikus egyetemet bevonnak. Különös figyelmet fordítanak a Mercy egyetemek által alapított Mercy egyetemekre, akik elkötelezték életüket és munkájukat a szegények, betegek és nem tanultak szolgálatára. A Gaudium et Spes-ben kifejezett inspiráció tehát identitásunk és küldetésünk középpontjában áll. A Mercyhurst oktatás célja a diákok életre és az igazságszolgáltatás és a szolgálat vezetőinek létrehozása. A sok társadalmi változás és kihívás idején ez az inspiráció világossá teszi a katolikus Mercy Egyetem sajátosságait.

Inspirációnk a tanulmányi témákhoz vezet, és szemléletünket a tanulás, a kutatás és a tudományos törekvések terén. Az ilyen inspiráció alapja számos tudományos és szolgáltatási programunk társadalmi-igazságügyi dimenziójának. Az ilyen inspiráció valóban egyetemi céljainkat irányítja. Szeretnénk megosztani ezt az inspirációt azokkal, akik a kapuinkon keresztül jönnek, akadémiai kiválóságot, szakmai szakértelemet és reményt teljesítő jövőt keresnek.

A látomásunk

Mercyhurst University arra törekszik, hogy vezető felsőoktatási intézmény legyen, amely integrálja a kiválóságot a szabad művészetekben, a szakmai és karrier-pálya programokban, valamint a regionális és világközösségek szolgáltatásaiban.

Küldetésünk

Katolikus identitásával és Mercy örökségével összhangban a Mercyhurst University olyan kultúrában oktatja a nőket és a férfiakat, ahol a hit és az értelem együtt virágzik, ahol a szabad művészetek szépsége és ereje együtt jár a munka méltóságának és mások iránti elkötelezettségének elismerésével. Magabiztosan a tanuló-kar-kötvények erősségében, az egyetemi közösséget a tanulók képe inspirálja, akiknek az életben és a munkában való választásai lehetővé teszik számukra a mindennapi valóságba ágyazott emberi és szellemi értékek megvalósítását és a szolgálat vezető szerepét a igazságos világ.

Főbb értékeink

Mi vagyunk:

  • Társadalmilag irgalmas, - Mercy visszaállítja az emberi méltóságot, kiterjeszti társadalmi kapcsolatainkat, és felhatalmazza bennünket, hogy könyörületessé tegyünk másokat.
  • Globálisan felelős: - A globalizáció arra késztet bennünket, hogy megtanuljuk, hogyan kell bölcsen kezelni a Föld erőforrásait, és szolidaritást kell tanúsítanunk a különböző népekkel.
  • Együttérzően vendégszerető, - A Mercy vendégszeretet önbevallással kezdődik, üdvözli a különböző hit, etnikai és kulturális hagyományok népeit, és így építi a közösségeket, amelyek túlmutatnak a puszta tolerancián.
  • Intelligensen kreatív, - Nagylelkű, érdeklődő és kritikus szemléletmódok, amelyek támogatják a tudományos közösségben megnyilvánuló kiválóság iránti törekvéseket, ösztönzik bennünket az élethosszig tartó keresésben, ami igaz, jó és szép.
  • Reflektív tudatosság, - Keresztény környezetünk ösztönzi az önvisszaverődést és az emberi viselkedés szemlélését, elősegíti az elme, a test és a szellem egyensúlyát, és végül lehetőséget ad egy erkölcsi iránytű kialakítására az integritás életében.
  • A szolgálat nagykövetei.

Kapcsolatba lépni

A 2008-ban létrehozott Misszióintegrációs Hivatal segíti a Mercyhurst University elnökét az egyetem oktatási missziójának előmozdításában és integrálásában, valamint a missziós nyilatkozatban és a magban képviselt katonaság identitásának és örökségének hitében és értékében. az intézmény értékei. Az iroda munkája sokoldalú, de lényegében arra irányul, hogy az egyetemi közösség minden tagját a diákoktól a tanítványokig oktassák és ösztönözzék a Mercyhurst küldetésének előmozdítására. Mint ilyen, különös gondot fordít a katolikus és szponzoráló Séretek a Mercy hagyományokra és szolgálatra.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Erie

    501 East 38th Street, 16546, Erie

Kérdések