Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Bevezetés

Az 1956-ban bölcsészettudományi főiskolaként alapított Methodist University jelenleg mintegy 2000 diákot szolgál ki közel 50 országból. A Metodista Egyetem olyan magas színvonalú tapasztalatokra összpontosít, amelyek táplálják az erkölcsi értékeket és az etikus döntéshozatalt, hogy felkészítsék a hallgatókat a különféle karrierekre és törekvésekre.

Az online tanulási környezet ugyanolyan színvonalú oktatást kínál, mint a személyes tanfolyamok. Az összes tudományos támogatási szolgáltatás elérhető az online hallgatók számára, biztosítva számukra a boldoguláshoz szükséges személyre szabott segítséget. Például a diákok elérhetik az iskola oktatóközpontját és írásközpontját, hogy visszajelzést kapjanak munkájukról. Ezek a támogató szolgáltatások az elkötelezett oktatókkal kombinálva átfogó gondoskodó és barátságos környezetet teremtenek minden hallgató számára.

A Methodist University egy Yellow Ribbon iskola, amelyet a Déli Főiskolák és Iskolák Szövetsége (SACS), a Reeves School of Business pedig az Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsa (ACBSP) akkreditált. A hallgatók 97 százaléka jogosult anyagi támogatásra. A több kezdési dátumnak, valamint a számos program részmunkaidős és teljes munkaidős lehetőségének köszönhetően pedig rugalmasságot biztosítunk a hallgatók számára, hogy továbbléphessenek az oktatásban, miközben egyensúlyban vannak a munka és a személyes kötelezettségvállalások.

Rugalmas és magas színvonalú online programok széles választékával a Methodist University segítséget nyújthat karrierjének elindításához vagy előrehaladásához. Tapasztalja meg a különleges oktatási élményt, amely ösztönzi a szakmai és személyes fejlődést.

Helyszínek

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Kérdések