Keystone logo
Methodist University Online Bachelor of Science in Pszichológiai Tanácsadás/Klinikai pszichológia Koncentráció
Methodist University Online

Bachelor of Science in Pszichológiai Tanácsadás/Klinikai pszichológia Koncentráció

Online USA

42 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Növelje a pszichológia két kapcsolódó területének megértését a Methodist University online pszichológiai BS tanácsadási/klinikai pszichológiai koncentrációjával. A koncentráció lehetővé teszi a diploma testreszabását, hogy jobban megfeleljen a karrier céljainak.

A tanácsadó pszichológia a pszichológiát olyan gyakori életviteli problémákra alkalmazza, mint például a pályaválasztás vagy a személyes kapcsolatok problémáinak megoldása. A klinikai pszichológia a pszichológiát nemcsak az élet általános problémáira alkalmazza, hanem pszichológiai rendellenességekre is, mint például a fóbia vagy a klinikai depresszió. A Methodist University egy koncentrációban egyesíti a két területet, hogy megadja a szükséges ismereteket az emberek előtt álló problémák azonosításához, jobb megértéséhez és megoldásához.

A koncentrációs tartomány diagnózisában, a klinikai interjúeljárásokban, a viselkedéselemzésben és egyebekben megszerzett készségek. Ennek eredményeként a karrierlehetőségek széles skálájába léphet be, beleértve az autizmus és a kábítószer-kezelés területén való munkát, valamint az iskolarendszerben és a közösségi mentális egészségügyi szolgáltatásokban való részvételt. Ez egy nagyszerű alapot nyújt a tanácsadás, a klinikai mentális egészség és más pszichológiai tudományok diplomás munkájához is.

Az Iskoláról

Kérdések