Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Bevezetés

Rólunk

Hisszük, hogy csak az új, rugalmas oktatási megoldások képesek kielégíteni sok mai diák számára. A hagyományos oktatás és szolgáltatásaik nem rendelkeznek rugalmasan
hogy felszámolják a mai felnőttek akadályait ahhoz, hogy megfelelően képzettek és javuljanak. Sok ember visszatartja a merev menetrendek, a magas díjak és a nagyon időigényes programok.

Mi az MDA-nál, a Mind Development Academy belül globális megoldásnak számítunk. Az embereknek hozzáférést biztosítunk a felsõoktatáshoz, annak ellenére, hogy korlátozott idõvel rendelkeznek, mivel sok személyes felelõsségük van az életükben a családok, a munkahelyek stb. Miatt. Egy nagyon rugalmas levelezõi tanfolyamot kínálunk partnereinken keresztül egy On-line Egyetemen, és személyre szabott ösztöndíj.

Dél-afrikai állampolgárok számára, akiket érdekel az ajánlataink: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az AIU partneri egyeteme és programjai teljes mértékben akkreditálták az Egyesült Királyság kormányzati szerve az ASIC külföldi egyetemek akkreditálására, azonban az AIU még nem ismerte el az SAQA-t Dél-Afrikában.

Helyszínek

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Kérdések