Keystone logo
NationsUniversity Bibliai Tanulmányok Bizonyítványa (CBS)
NationsUniversity

Bibliai Tanulmányok Bizonyítványa (CBS)

Online

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 450 / per quarter *

Távoktatás

* három hónapos tanulmány.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

NationsUniversity megfizethető, elérhető és akkreditált online programokat kínál. Minden programunk 100% -ban online és saját tempójú. Tanulmányozza az ütemezése szerint, amikor és hol kíván.

NationsUniversity adományozói elkötelezték magukat a szentírás tanításával kapcsolatos megközelítésünk mellett, és úgy vélik, hogy Isten Igéje a jobb világ kulcsa. Ezek a nagylelkű adományozók hajlandóak fizetni a tanulmány első három hónapja után. Ez az ajándék a 25 dolláros regisztrációs díj kivételével költségek nélkül tanulhat. Ezek az adományozók hajlandóak beruházni benned és segíteni a bibliai oktatás megszerzésében, így megváltoztathatja világát. Első negyedév végén lehetőséged lesz arra, hogy a legmegfelelőbb döntést meghozza. Minden új kedvezményre nem jogosult hallgató, aki 2019. augusztus 3-án vagy azt követően jelentkezik be, jogosult erre az ajándékra. Ez az ajánlat 2019. december 31-én ér véget.

Áttekintés

Ez a program célja, hogy kihívást jelentsen a tapasztalt és tájékoztassa az új Biblia hallgató. A program eredményeként új bevezetést ad a szentírásokhoz, eszközöket az igazság szó helyes magyarázatához és a személyes szellemi formáció felszereléséhez.

A Certificate Program egy 7 tanfolyamú, 21 kredit irányított tanulmány a bibliai tanulmányokban. A program magában foglalja a lelkiség tanfolyamát, amelyet az Ó- és az Újszövetség tartalmával, teológiájával és eksegeszével kapcsolatos kurzusok követnek.

NationsUniversity is kínál bibliai tanulmányokról.

Belépés a Bibliai Tanulmányok Tanúsítványába

A CBS programba való belépéshez a következőkre van szükség:

 1. Hivatalos átirat benyújtása, amely jelzi a középiskola végzettségét, a GED (középiskolai egyenértékűség), vagy az egyetemi átirat benyújtása, amely jelzi a középiskolát.
 2. Nincs pénzügyi kötelezettség az egyetemmel szemben.
 3. 500 vagy annál magasabb TOEFL pontszám vagy elfogadható helyettesítő benyújtása (61 iBT, 6,0 IELPS, 44 PTE, 3. fokozat az ACT Compass-on, Pre-1 az Eiken angol nyelvvizsgán, középiskolai oklevél, ha az angol nyelvű oktatás vagy „C” ”Vagy annál jobb angol nyelvű összetétel akkreditált főiskolából) olyan hallgatók számára, akiknek anyanyelve nem angol.

Speciális tanfolyamkövetelmények

A tanúsítvány tantervét az alábbiakban ismertetjük, a kurzusokat az ajánlott sorrendben nevezzük el. Ezeket a kurzusokat a NU-n kell elvégezni, annak ellenére, hogy a hallgató hasonló kurzusokat másutt is elvégezhetett. Nem alkalmazható átutalási jóváírás.

BRS 100 Lelkiség keresése
BRS 121 A héber szentírások
BRS 122 A görög szentírások
BRS 123 A héber szentírások teológiája
BRS 124 A görög szentírások teológiája
BRS 125 A héber szentírások végrehajtása
BRS 126 A görög szentírások végrehajtása

NationsUniversity nem garantálja, hogy a NationsUniversity kreditjeit más intézmények átutalásként fogadják el. A NationsUniversity Kredit elfogadásának végső döntése a fogadó intézmény kizárólagos felelőssége.

Az NU-n keresztüli tanulmányaim során a professzorok nagyon hajlandóak és nyitottak voltak a hagyományos keresztény tanítás mögött rejlő okok magyarázatára.

-INGEMAR WOODS, AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • BA (kitüntetés) társadalomtudományokból (vallástudomány)
  • Online United Kingdom
 • Master of Arts in Interreligious Dialogue. Science, Philosophy and Theology of Religions
  • Lugano, Svájc
 • Online MLitt a Bibliában és a kortárs világban
  • Saint Andrews, Egyesült Királyság