Keystone logo
NationsUniversity Teológiai Tanulmányok Mestere (MTS)
NationsUniversity

Teológiai Tanulmányok Mestere (MTS)

Online

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 450 / per quarter *

Távoktatás

* tandíj negyedévenként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

NationsUniversity megfizethető, elérhető és akkreditált online programokat kínál. Minden programunk 100% -ban online és saját tempójú. Tanulmányozza az ütemezése szerint, amikor és hol kíván.

NationsUniversity adományozói elkötelezték magukat a szentírás tanításával kapcsolatos megközelítésünk mellett, és úgy vélik, hogy Isten Igéje a jobb világ kulcsa. Ezek a nagylelkű adományozók hajlandóak fizetni a tanulmány első három hónapja után. Ez az ajándék a 25 dolláros regisztrációs díj kivételével költségek nélkül tanulhat. Ezek az adományozók hajlandóak beruházni benned és segíteni a bibliai oktatás megszerzésében, így megváltoztathatja világát. Első negyedév végén lehetőséged lesz arra, hogy a legmegfelelőbb döntést meghozza. Minden új kedvezményre nem jogosult hallgató, aki 2019. augusztus 3-án vagy azt követően jelentkezik be, jogosult erre az ajándékra. Ez az ajánlat 2019. december 31-én ér véget.

MTS-fokozatot szeretne teljesen online tanulni? Jelentkezzen a NationsUniversity !

Szeretne miniszter lenni, non-profit missziót vezetni, misszionárius lenni, vagy karriert tanítani vallástudományban? Íme néhány példa azon álláspontokra, amelyeket online teológiai tanulmányok programja nyithat Önnek a diploma megszerzése után.

A NationsUniversity Master of Theological Studies program hozzáférhető és megfizethető utat biztosít a diploma megszerzéséhez online. A Bibliai ismereteket és készségeket önállóan vezetett tanulmányon keresztül fogja fejleszteni. Képzett oktatók segítenek az exzegetikai és hermeneutikai módszerek fejlesztésében.

A programban szereplő összes tanácsadó képzett az online oktatásban, így a lehető legjobb útmutatást nyújtja Önnek. Minden NU program tartalmazza a tankönyveket a tandíj költségeivel. A tankönyveket egy online könyvtár biztosítja, amelyet az egyetemi mecénások támogatnak. Emellett a fordítóeszközök ingyenesen elérhetők az ESL-hallgatók számára.

A Teológiai Tanulmányok Master programjában fejlesztheti a jövőbeli karrierjének gyakorlati készségeit. A teológiát ebben az esetben úgy kell érteni, hogy magában foglalja mind a kritikus vallástudományt - elsősorban a keresztény vallásot -, mind annak gyakorlatát. Mivel ezek a tanfolyamok elméleti és szellemi formációs összetevőket tartalmazhatnak. Fokozni fogja az ősi szövegek és a szentírás megértését.

A tanfolyamokat általában egyenként hajtják végre, de a hallgatók számára nem tiltott, hogy egyidejűleg több kurzusra jelentkezzenek. További szakértői támogatással és további információkkal kapcsolatban nézze meg NU Facebook oldalunkat, vagy iratkozzon fel informatív e-mailekre programjainkról.

Mit mondnak a hallgatók a NationsU-ról?

Mi az MTS fokozat?

A Master of Theological Studies program általános tudományos fokozattal rendelkezik, amely komoly tanulmányokat nyújt a Szentírásból, a történelmi és szisztematikus teológiából, az összehasonlító teológiából és az etikából. A tanfolyamok lehetővé teszik, hogy megértse a keresztény hit mélyebb elemeit, valamint azt, hogy ezek hogyan kapcsolódnak a keresztény egyház jelenlegi kérdéseihez.

Az NU megközelítésében innovatív; nem tart fenn tégla- és habarcstelepeket, és oktat az otthoni közösségben. Tanulmányai alatt önállóan fog dolgozni, a nemzetközi oktatók támogatásával, különféle minisztériumok és missziók területeinek szakértelmére támaszkodva. Lehetősége lesz arra, hogy elmélyítse tudását és fejlessze a kritikus gondolkodási készségeket. Sok hallgató az MTS-t kizárólag a kereszténység ismeretének növelésére, valamint a családjukhoz, karrierjéhez vagy az egyéni életükhöz való átadási módszerként választja.

A program a BRS-re vagy másutt szerzett egyetemi diploma programokra épül. Ha teljes munkaidőben dolgozik, vagy a misszió területén él, nehéz mindent eldobni, és egyetemi programba menni. A diploma körülbelül kétéves tanulmányt képvisel.

NationsUniversity rugalmas módot kínál az MTS fokozat megszerzéséhez teljesen online módon. Programunk tökéletes lehetőséget kínál neked arra, hogy tanulmányait az élet igényeivel összekapcsolja.

Miért érdemes online diplomát vállalni?

 • Kapcsolódás a világszerte elismert amerikai oktatáshoz, bárhol a világon élhet
 • Tanuljon saját tempójában otthonának kényelme nélkül, az életmód megváltoztatása nélkül
 • Bővítse a digitális munkatapasztalatát digitális eszközökkel a tanulmányai részeként
 • Csatlakozzon online a diákokkal a világ minden tájáról hiteles nemzetközi környezetben

Hogyan tanul online?

 • Független kurzusok kínálnak esélyt arra, hogy a saját idejére és tempójára koncentráljon
 • Nincsenek félévek vagy határidők
 • Érdekes, naprakész online anyagok online ismeretek megszerzéséhez az online tanulási platformon
 • Az online oktatásban kiképzett tanácsadók teljes támogatást nyújtanak az egész tanulmányaid során

Mit tanulsz?

 • Megerősítette az Ószövetség és az Újszövetség alapjait a személyes lelki hit gazdagításához és a szellemi érettség fejlesztéséhez.
 • Javítsa a bibliai teológia megértését a Szentírás szisztematikus elemzésével annak társadalmi, történelmi és irodalmi környezetében.
 • A tanfolyam esszé-sorozattal fejeződik be, amelynek célja annak mérése, hogy a hallgató képes-e kritikusan gondolkodni a modern témákról, tekintettel a szentírás ősi szövegére.
 • A választható kurzusokat úgy alakítják ki, hogy mélyebb ismereteket szerezzenek a személyes tanulmányi terv alapján.

Beléptetési vizsgálat

Nincs felvételi vizsga. A fokozatba való belépéshez azonban a program harmadik tanfolyamának sikeres befejezése szükséges.

Angol Követelmények:

 • 500 vagy annál magasabb TOEFL pontszám vagy elfogadható helyettesítő benyújtása (61 iBT, 6,0 IELPS, 44 PTE),
 • 3. szint az ACT Compass-on,
 • Az Eiken angol jártassági vizsga előtti 1
 • Középiskolai oklevél, amennyiben az oktatás angolul történik, vagy „C” vagy annál jobb angol nyelven. Összetétel az akkreditált főiskoláról) azon hallgató által, akinek anyanyelve nem angol.

Legfontosabb tényeket

 • Fokozat: Teológiai tanulmányok
 • Oktatás típusa: Mesterképzés
 • Fokozat címe: Teológiai Tanulmányok Mestere (MTS)
 • Időtartam és terhelés: 36 kredit / 2 év
 • A tanulmány helye: Teljesen online
 • Következő jelentkezési időszak: Nyissa meg a beiratkozást
 • A tanulmányok megkezdése: A regisztráció befejezése után

Átutalási hitel

Legfeljebb hat (6) szemeszter kreditet lehet elfogadni az MTS felé történő átutalásban, feltéve, hogy (1) vallásos jellegű, (2) akkreditált intézményből származik, és (3) nem alkalmazták másik fokra. Nem kerül jóváírás az MTS-re, amelyet egy másik, a NationsUniversity által kiadott NationsUniversity .

Hogyan regisztrálhatok?

Ki kell töltenie az online regisztrációs űrlapot a Hogyan regisztrálok? oldalt.

A jelentkezésre és a felvételi kritériumokra vonatkozó részletes utasításokat a Felvételi áttekintés oldalon találja meg.

A regisztráció befejezése és a 25 USD dollár regisztrációs díj befizetése után elkezdheti a tanulást.

Mennyibe kerül az NU?

 1. Regisztrációs díj - Egyszeri 25 dolláros kezdeti regisztrációs díj vonatkozik minden új hallgatóra.
 2. Tandíj - A negyedévente 450 USD tandíjat kell alkalmazni a 3. szakaszban alább meghatározott hallgatókra. A negyedéves értékelés egy kurzus, vagy annyi tanfolyam tandíját fedi le, amelyet a hallgató akkreditációs tanulmányi tervének megfelelően meg akarja próbálni. a tudományos negyedében.
 3. Kedvezményes csoportok: Azok a hallgatók, akik bizonyos fejlett országokon kívül élnek, 100% kedvezményt kapnak a tandíjra, a regisztrációs díj nélkül. Kattintson ide, hogy megtudja, jogosult- e Önre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Teológia, teológiai tanulmányok mestere
  • Campbellsville, Amerikai Egyesült Államok
 • A szociális munka mestere (MSW) - hit alapú pálya
  • Campbellsville, Amerikai Egyesült Államok
 • Master of Arts in Interreligious Dialogue. Science, Philosophy and Theology of Religions
  • Lugano, Svájc