Keystone logo
© Eva Dang
New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

Bevezetés

New College Lanarkshire több mint 800 tanfolyamot kínál hat karon. A folyamatos fejlesztésnek szentelve a Főiskola beruházásokat hajtott végre a campusok legújabb technológiájába és létesítményeibe annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók a legmagasabb kaliberű erőforrásokkal rendelkezzenek.

Minden egyetem egyedi jellemzőkkel rendelkezik, beleértve a korszerű hangstúdiókat és a házi rádióállomásokat Cumbernauld-ban, modern fodrászszalonokat, vadonatúj fogászati oktatási lehetőségeket és lenyűgöző konferencia-helyszínt Coatbridge-ben.

A Főiskola nagy hangsúlyt fektet a készségekre, ami alátámasztja a „Skillset For Life” új márka pozícióját. Legyen szó szépségről vagy sütésről, sportról vagy természettudományról, autókról vagy számítógépekről, a Főiskola arra összpontosít, hogy segítse a diákokat abban, hogy a szenvedélyt karrierjükbe változtassák.

A foglalkoztathatóság a Főiskola másik fő témája, és minden kar szoros üzleti kapcsolatban áll az ipar vezetőivel, akik rendkívül támogatják a hallgatói elhelyezkedést, tapasztalatokat és tanácsokat.

Helyszínek

 • Wishaw

  Enterprise Way,1, ML1 2TX, Wishaw

  • Coatbridge

   Kildonan Street, ML5 3LS, Coatbridge

   • Cumbernauld

    North Carbrain Road, G67 1HU, Cumbernauld

    • Cumbernauld

     Ardgoil Drive,1, G68 9NE, Cumbernauld

     • Cumbernauld

      Cumbernauld, Egyesült Királyság

      Kérdések