Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Bevezetés

Filozófiánk

A The New England School of English filozófiája az, hogy a legjobb angol nyelvi és kulturális képzést nyújtson: szellemileg kihívásokkal teli, legmagasabb színvonalú programot nyújtson meleg és támogató környezetben. Röviden: célunk, hogy rendkívüli lehetőséget biztosítsunk az angol nyelv tanulására.

Miért NESE ?

Teljes nyelvi és kulturális elmélyülés

A NESE webhelyen a diákok többet tanulnak, mint nyelvet; megtanulják az amerikai kultúrát is. Diákjaink gyorsan sikeresek, mert az intenzív angol nyelvi képzés a teljes kulturális elmélyüléssel kombinálva bebizonyította, hogy maximalizálja a nyelvtanulást. A NESE időpontban a tanulók napközben intenzív órákon vesznek részt, és este lehetőségük van hazamenni egy amerikai családi nyaralóra vagy kollégiumba. Intenzív programunk egész nap, minden nap megismerteti a hallgatókat az amerikai nyelvvel és kultúrával, lehetőséget adva a lehető leggyorsabb nyelvtanulásra.

Kiváló Tanárok

Kiemelkedő hírnevének köszönhetően a(z NESE olyan tanárokat vonz, akik egyetemi vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek az Egyesült Államok néhány vezető egyetemén, például a Harvardon, a Yale-en és a Columbián. Függetlenül attól, hogy tanáraink hol szerezték meg diplomájukat, a(z) NESE tanárok dinamikus, kivételes tanítási tapasztalattal rendelkező szakemberek, akiket magas szintű szakértelmük és elhivatottságuk miatt választottak ki a(z) NESE intézményben tanítani.

Kis osztályok

Átlagos osztálylétszámunk 12 tanuló. A kis osztályok élénk vitákat, gyakori tanulói részvételt és intenzív diák-tanár interakciót biztosítanak.

Intenzív és félintenzív programok heti öt napon

A tanulók választhatnak, hogy részt vesznek a(z NESE intenzív programjában minden nap 9:00 és 3:15 között, vagy NESE félintenzív programjában mindennap 9:00 és 12:00 óra között. Mindkét program 10 szintű nyelvi és kulturális képzést kínál, teljes hozzáférést biztosít a(z NESE összes létesítményéhez, és választhat kollégiumi vagy otthoni szállás közül.

Választható és iskola utáni kurzusok

Intenzív tanulmányi óráink mellett a hallgatók választható és iskola utáni kurzusokat is választhatnak, hogy gyorsabban érjék el céljaikat. A választható és iskola utáni kurzusok közé tartozik a TOEFL® felkészítés, az üzleti angol nyelv, a jogi angol nyelv, a kiejtés és az egyetemi felkészítés. NESE haladó hallgatók a Harvard Extension Schoolban és más területi főiskolákon is részt vehetnek a számukra különösen érdekes tanfolyamokon. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy öt tanulónak regisztrálnia kell egy NESE iskola utáni kurzus megszervezéséhez.)

Hivatalos átiratok és bizonyítványok

Minden foglalkozás végén kap egy NESE átiratot, amely információkat tartalmaz angoltudásáról és tanulmányi eredményeiről az egyes készségterületeken. A programunkban való részvételért NESE részvételi bizonyítványt is kap, és NESE leghaladóbb szintjének sikeres teljesítése után megkapja a NESE oklevelet. Ezen túlmenően, ha tudományos kiválóságot ér el, akkor „Kitisztelt hallgatóként” ismerik el. Ennek jelzése megjelenik a hivatalos NESE átiratán.

Ideális város, ideális egyetemi környezet

NESE A Harvard Egyetem mellett található, Cambridge-ben, a Harvard Square központjában. A Harvard Square a hallgatói tevékenység fókuszpontja, és az egyik legérdekesebb és legdinamikusabb diákközpont az Egyesült Államokban. NESE mindössze 100 méterre található a vasút- és autóbusz-állomástól és 10 percre Boston belvárosától. Kevesebb mint két órányira vagyunk a nagyszerű síeléstől, óceáni vitorlázástól és a gyönyörű, történelmi Cape Codtól.

Rugalmas időbeosztás

Intenzív 4 hetes foglalkozásokat kínálunk 12 különböző időpontban az év során. Ez azt jelenti, hogy az időbeosztásának leginkább megfelelő időpontban kezdheti meg az angol nyelvű képzést.

Előzetes szálláslehetőségek

Egész évben a diákok választhatnak, hogy amerikai családi nyaralóban vagy kollégiumban laknak. Mivel NESE minden lakhatást megtesz, mielőtt a tanulók elhagynák hazájukat, akár magánszálláson, akár kollégiumban döntenek, a repülőtérről közvetlenül az új otthonukba mehetnek. A NESE nem számít fel díjat a lakhatásért.

Program szakembereknek

A NESE tanterv rugalmassága miatt a szakemberek kiválaszthatják azokat az órákat, amelyeket fel szeretnének venni. Ideális azoknak a szakembereknek, akiknek a munkájuk nem teszi lehetővé intenzív tantervünk követését. A rendszeres intenzív programunkon kívül magánoktatás és NESE választható kurzus is kínálkozik a(z NESE szakemberek számára.

Program diákoknak

Intenzív tantervünk kifejezetten arra szolgál, hogy a hallgatók minél gyorsabban elérjék tanulmányi céljaikat. Intenzív óráink mellett TOEFL® felkészítő tanfolyamot, havonta intézményi TOEFL® vizsgát és egyetemi felkészítő tanfolyamot is kínálunk. Széleskörű oktatási tanácsadást és egyetemi kihelyezési szolgáltatást, egyetemi forráskönyvtárat is kínálunk, amely segíti a hallgatókat az Egyesült Államokban való jövőbeli tanulmányok megtervezésében, valamint a területi egyetemekre való felvételt TOEFL® nélkül.

Ingyenes tanácsadás és szolgáltatások

Ingyenes szolgáltatásaink széleskörűek: érkezés előtti lakhatási elhelyezés, egyetemi tanácsadás és elhelyezés, NESE számítógépes eszközök használata, NESE e-mail és internet korlátlan használata, NESE átiratok és igazolások, valamint tanácsadás tapasztalt képviselőink szerte a világon.

Helyszínek

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Kérdések