Keystone logo
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Bevezetés

Rólunk

Online mérnöki programjaink a világszínvonalú egyetemen az egyetemen szerzett tapasztalatok minden előnyével járnak.

Kiválóság a mérnöki munkában

Amikor az NC Állami Mérnöki Online Tanulmányokon vesz részt, az NC Állami Mûszaki Főiskola része, egy nemzeti vezető. A távoktatási programjainkban szereplő hallgatók ugyanolyan szigorú előírásoknak felelnek meg, mint az osztálytermi hallgatók.

Mérnöki karunk kiemelkedő. Közülük tizenhat tagja a Nemzeti Tudományos, Mérnöki és Orvostudományi Akadémiának, mások pedig a Fehér Ház, az MIT Technology Review és a Nemzeti Tudományos Alapítvány innovátoráinak elismerését nyerték el. Ezek a karok szorosan együttműködnek az NC State mély kormányzati és ipari partnereivel, gyakorlati megoldásokat keresve a globális kihívásokra.

Online mérnöki hallgatóként hozzáférhet a sikerhez szükséges erőforrásokhoz is, ideértve a világszínvonalú könyvtárakat, a Virtuális Számítástechnikai Laboratóriumot, az egyetemi proktúrát és az NC Állami Könyvesboltokat.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

A siker rekordja

A mérnöki tevékenység egy állandóan változó terület. A mai előrehaladás a tegnapi hír lesz, gyorsabban, mint gondolnád. Az egyetemi hallgatóként vagy a munkahelyen megtanult alapok mindig relevánsak lesznek, de az alkalmazott technológia és erőforrások folyamatosan változnak. Ezért van az élethosszig tartó tanulás olyan alapvető prioritás a mérnökök számára, és a görbe előtt tartáshoz a legjobb módszer a mesterfokozat vagy szakképesítés megszerzése.

Az NC államban hosszú sikereink vannak a mérnöki távoktatás területén - több mint 40 év. A Déli Főiskolák és Iskolák Szövetsége Főiskoláinak Bizottsága teljes akkreditációt kapott, és minden egyesült államokbeli felhatalmazással rendelkezik az online képzési programok végrehajtására.

Sok változás történt 1978 óta, amikor a szélessávú kapcsolatok felváltották a videomagnó felvevőit, és a feltörekvő mezők felváltották a csökkenő lemezeket. Nem változott az általunk kínált mérnöki oktatás minősége és integritása.

Helyszínek

  • Raleigh

    Raleigh, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések