Keystone logo
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Bevezetés

Több mint 4 millió tanulóval több mint 170 országban, a Great Learning, a BYJU'S csoport része, vezető globális edtech vállalat a szakmai és felsőoktatásban, amely iparági szempontból releváns programokat kínál kevert, tantermi és tisztán online módokon a technológia és az adatok segítségével. és üzleti tartományok. Ezeket a programokat olyan vezető intézményekkel együttműködve fejlesztették ki, mint a Stanford Executive Education, az MIT Professional Education, a Texasi Egyetem Austinban, a NUS, az IIT Madras, az IIT Bombay és még sok más.

Küldetésünk

Lehetővé teszi a karrier sikerét a digitális gazdaságban

India legnagyobb professzionális tanulási vállalataként és több mint 170 országban jelenlévő globális vállalatként az a küldetésünk, hogy a szakembereket szerte a világon hozzáértővé és jövőképessé tegyük.

Az elmúlt 7 évben világszerte el tudtuk juttatni a tanulást szakembereknek, akik közül több ezren tudtak sikeres karriert elérni olyan vezető vállalatoknál, mint a Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey és több.

A mi történetünk

2021 - Csatlakozás a BYJU csoportjához

Miután óriási növekedést és nyereséget értünk el, annak ellenére, hogy a befutott volt, idén kezet fogtunk a BYJU'S-szal, a világ egyik vezető edtech szervezetével. Együttműködtünk és új programokat indítottunk el többek között a Deakin Egyetemmel, a Szingapúri Nemzeti Egyetemmel, az IIT-Roorkee-vel, a IIIT-Delhivel és a Shiv Nadar Egyetemmel, és rekord mérföldkövet értünk el, több mint 4 millió tanuló képzésében. Ezenkívül az Entrepreneur India elnyerte az „Év legjobb online készségek szolgáltatója” díjat.

2020 – Északnyugati Egyetemi Együttműködés

Jelentős év volt ez számunkra. Számos nemzetközi programot indítottunk, és globális lábnyomunkat több mint 140 országra kiterjesztettük, így a világ egyik legnagyobb professzionális tanulási vállalatává váltunk. Új partnerségbe kezdtünk a Northwestern Egyetemmel is

2019 – Nemzetközi egyetemi együttműködés

Ebben az évben a Stanford Executive Education-szal együttműködve diverzifikáltuk portfóliónkat a kiberbiztonsággal és a tervezési gondolkodással kapcsolatos programokkal. A felsővezetőknek szóló kínálatunkat kifejezetten személyre szabott AI és Analytics programokkal is bővítettük. Elindítottuk a GL-Excelerate-et, kiemelt karrier-kezdeményezésünket, amely a tanulókat és az öregdiákokat az ország vezető vállalataival kívánja összekötni.

2018 – Partnerség a Texas McCombs vállalattal

Elindítottuk kiemelt üzleti elemzési programunk 50. kötegét, valamint az austini Texasi Egyetemmel (McCombs School of Business) együttműködve nemzetközi szinten is elindítottuk. Elindítottunk továbbá 6 új programot a felhőalapú számítástechnika, a DevOps, a Full Stack fejlesztés, az adattudomány, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás területén. Ezeken a kezdeményezéseken keresztül több mint 5000 dolgozó szakember életét és karrierjét érintették programjaink révén.

2017 - 2 millió tanulási óra

A Great Learning sikeresen elérte a 2 millió tanulási órát (és egyre növekszik) azon törekvésünkben, hogy minden szakembert a jövőre készen tegyünk egy rendkívül adatvezérelt világban. Legújabb programunk, a PG Program – Big Data (PGP-BDA) Bangalore-ban, Hyderabadban és Chennaiban indul.

2016 - Bővítés 6 új városra

A Great Learning kiterjeszti szárnyait 6 nagyvárosi központra, köztük Chennaira, Bangalore-ra, Gurgaonra, Pune-ra, Mumbaira és Hyderabadra. Két új program indul – a PG Program in Management és a BACP (Business Analytics Certification Program). Programjainkkal több mint 1000 dolgozó szakember életét és karrierjét befolyásoljuk.

2015 – 1. helyezett program

A PG Program – Business Analytics (PGP-BABI) az ország legjobb elemzőprogramjaként szerepel az Analytics India Magazine, az Outlook, a Business Standard stb. által. Ez két egymást követő évben folytatódik, és keményen dolgozunk, hogy megőrizzük a számuno státuszunkat.

2014 – Elindult az első program

A Business Analytics (PGP-BABI) kiemelt programunk 3 városban indul – Chennaiban, Bangalore-ban és Gurgaonban. A csapat szorosan együttműködik oktatókkal, iparági vezetőkkel, öregdiákokkal és hallgatókkal annak érdekében, hogy a program iparági szempontból kiemelten releváns, átfogó és szigorú legyen.

2013 – Kezdés

Mohan Lakhamraju és Hari Nair megalapította a Great Learning nevű szervezetet, hogy megvalósítsa álmát, miszerint az országban minden dolgozó szakembert az adatokban jártassá tegyen. A programfejlesztés és a piackutatás hamarosan megkezdődik.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Kérdések