Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Bevezetés

Keress egy amerikai mesterképzést online a Norwich Egyetemen A Norwich Egyetemen lehetőséged van. Öt országosan elismert mesterképzési program és rugalmas online platform, a szakmai célok elérése könnyebb, mint valaha. Hozd el a diplomádat anélkül, hogy elhagynád az otthonodat, a Norwich-t, egy amerikai intézményt, amely majdnem 200 éve fejlődik a vezetők előtt. Kevesebb, mint 18 hónap alatt megszerzett elismert amerikai mesterfokozatot kereshet otthon nélkül, miközben folytatja személyes és szakmai felelősségét. Mint egy Norwich online doktori program egyik diákja, minden szakmában - a fegyelem, az integritás, a bizalom, a hűség és a becsület - közös vonásokban fognak fejlődni, olyan lehetőségek széles skáláján keresztül, amelyek felhatalmazzák Önt oly módon, hogy soha nem képzelte el. A karrierjét a számítógépről folytathatja, ha az alábbi mesterfokozatokat választja:

  • Master of Business Administration
  • Építőmérnöki Mester
  • A diplomáciai diplomát
  • Nemzetközi kapcsolatok Master of Arts
  • Master of Science in Információs Biztonság

Minden Norwich online program kínál releváns, koncentrált tanterveket és kis, interaktív osztályokat. Az oktatási innovációval és az ország üzleti, kormányzati és katonai vezetőinek előkészítésével foglalkozó intézményként a Norwich kari és diplomások továbbra is hozzájárulnak a nemzet és a világ gazdasági, politikai és társadalmi infrastruktúrájának fejlesztéséhez. Norwich Egyetem online tanulási platformja elősegíti a diákok és a karok közötti interaktivitás magas szintjét. Az osztályok 16 diákra vannak korlátozva, hogy elősegítsék a mélyreható megbeszéléseket és gyakori egy-egy interakciókat. Az online programok kiváló minősége és rugalmassága rendkívül motivált és tehetséges diákokat vonz a különböző szakmai és kulturális háttérektől. Ennek eredményeképpen a diákok gyakran tanulnak egymástól annyira, mint a professzorok, és értékes szakmai kapcsolatokkal és barátságokkal hagyják el programjainkat. Norwich online fokozatának előnyei:

  • A tanfolyam kényelmesen elérhető, és saját otthonából vagy irodájából kényelmesen elkészíthető
  • Válasszon négy rendelkezésre álló kezdési dátumot minden évben: március, június, szeptember, december (kivéve az építőmérnöki diplomát, melynek 2 elérhető kezdési dátuma van: március és szeptember)
  • 24/7 technikai támogatást, több mint 100 adatbázishoz való hozzáférést, 54 000 elektronikus szöveget és több ezer könyvet és elektronikus folyóiratot, valamint egy dedikált támogatócsapat, amely segít a sikerében

Helyszínek

Helyszínek
  • 158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

Kérdések