Keystone logo
Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Bevezetés

Az NSU fő campusa Greater Fort Lauderdale városában található, Florida és Puerto Rico környékén. A régió akadémiai és kutatóközpontjának központjában vagyunk, és pár percre van a világ legjobb strandjaitól. Több mint 26 000 diák és 152 000 diák a világ minden táján - és azon túl.

Íme néhány ok, amiért a diákok választották az NSU-t.

 1. A kis osztályú méretek egyéni hozzáférést biztosítanak a professzorokhoz.
 2. A pezsgő egyetemi élet magában foglalja az NCAA atlétikát, a társadalmi és szakmai szervezeteket, a kulturális tevékenységeket, valamint a wellness és fitnesz tevékenységeket.
 3. A 2018-ban a legmagasabb 200 legkiválóbb egyetem a nemzeti egyetemek között.
 4. Praktikus doktori programok az orvostudományban, a jogban, a pszichológiában, az üzleti életben, az oktatásban, a gyógyszertárban, a fogászatban és így tovább.
 5. A változatos hallgatói létszám 1200 nemzetközi diákból áll, öt kontinens 116 országából.
 6. A legkorszerűbb létesítmények közé tartozik a legújabb osztálytermi technológia, a fejlett laboratóriumok és a legjobb kutatási könyvtárak.
 7. Az NSU-ban végzettek közül sokan mesterképzést, doktori vagy szakmai diplomát szereznek az NSU-ban vagy más egyetemeken. Egyetemi hallgatók részt vesznek az NSU kutatásaiban olyan területeken, mint az orvostudomány, az okeanográfia, a rák, a pszichológia, a fogászat és az autizmus.
 8. A hallgatók kapcsolatokat építenek ki azáltal, hogy számos közösségi eseményen vesznek részt, sokakat az NSU campusán tartanak. Gyönyörű fő campusunk pár percre található Fort Lauderdale strandjától, a South Beach-től, a Las Olas éjszakai életétől és az Everglades-tól.


© Nova Southeastern University

141742_UR_20171108_0050.jpg

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Kérdések