Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Bevezetés

Új módszer a filmkészítés elsajátítására

Együttműködő tanfolyamaink újradefiniálják az online filmes oktatást. A dinamikus, interaktív platform segítségével új készségeket sajátíthat el, és visszajelzést kaphat a projektekről a NYU oktatóitól.

Szakértő által vezetett 6 hetes tanfolyamok az Ön szenvedélyeihez – és az Ön ütemtervéhez szabva

  • Indítsa be a portfóliót: Szórakoztató és koncentrált kurzusaink célja, hogy segítsenek a diákoknak kiemelkedő rövidfilmek és forgatókönyvek elkészítésében – útmutatást, támogatást és technikai részleteket nyújtva.
  • Létrehozás és kapcsolódás: Személyesen találkozhat a tanári karral, hogy megvitassa céljait, kiegészítse a szigorú osztálybeszélgetéseket, és kulcsfontosságú visszajelzést kapjon a projektjeiről
  • Új tanulási platform: Új platformunk valós idejű visszajelzést, élő videomegbeszéléseket, együttműködést és még sok mást tesz lehetővé. A személyzet készséggel válaszol a platformmal kapcsolatos kérdésekre.

Dinamikus tanfolyamok

A Tisch híres filmiskolai tantervének mintájára – és annak érdekében, hogy elkerüljük a sok online program személytelen élményét – minden tanfolyamunk heti egyéni és együttműködési feladatokat tartalmaz.

Úgy tervezték, hogy rugalmas ütemezést biztosítson, így csatlakozhat élő videomegbeszélésekhez az oktatókkal és az osztálytársakkal.

A Tisch oktatói által tartott és valós filmesek által készített videó előadások lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy saját tempójukban elmélyüljenek az anyagban.

Ihletet kapsz, hogy nagyszerű munkát készíts, és rengeteg útmutatást kapsz.

Megjegyzés: egyes funkciók nem érhetők el a Kinematography Fundamentals esetében

Tanulói beszámolók

Belépők

Helyszínek

  • New York

    721 Broadway, , New York

Kérdések