Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Statisztika

OBS számokban

OBS Business School az első 100% -ban online üzleti iskola Spanyolországban. 2006 óta, az alapítás éve óta az iskola több mint 20 000 vezetőt és szakembert képezett ki. 25 különböző országban több mint 250 aktív tanárral rendelkezik, az OBS vezető szerepet tölt be az innovatív programok terén, amelyek előre látják az üzleti környezet változásait. Ezenkívül az iskola kettős diplomát kínál a Barcelonai Egyetemmel együtt, amely Spanyolország fő állami egyeteme, több mint 560 éves múlttal.

Tanulóink 45 különböző nemzetiségű és 5 különböző kontinensből állnak, amelyek 55% -a férfi és 45% -a nő. Meg kell jegyezni, hogy hallgatóink 95% -a egyetemi diplomával, 32% -a MBA vagy mesterdiplomával rendelkezik. Végül 100% szakmai tapasztalat, 77% pedig vezérigazgató vagy menedzser.

OBS Business School egyik legnagyobb hozzájárulása egy rugalmas módszertan kifejlesztése volt, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy összeegyeztessék a családot, a munkát és a tudományos életet. Ennek a módszertannak köszönhetően az elmúlt év során több mint 2900 szakembert képeztünk ki, és az OBS végzett vizsgálatok nyomon követésének és befejezésének mutatói átlagosan 91%-ot regisztrálnak. Ezért nagyon büszkén mondhatjuk, hogy 10 -ből 9 diák ajánl minket.

Röviden, az OBS fedezi a minőségi folyamatos képzés szükségességét fizikai korlátok nélkül, ami lehetővé teszi a piacok által megkövetelt szakmai fejlődés összeegyeztetését a szakmai életünkkel.

  Rangsorok

  A programok kategóriában az Ibero-American Ranking of Online Training spanyol OBS 6 OBS mestert választott kategóriái legjobb online programjaivá. Ez a globális MBA (legjobb online MBA), mester marketing menedzsmentben és kereskedelmi menedzsmentben (legjobb mester online marketing menedzsmentben), mester emberi erőforrás menedzsmentben (legjobb mester online emberi erőforrás menedzsmentben), mester projektmenedzsmentben (legjobb mester Projektmenedzsment online), az ellátási lánc menedzsment és logisztika mestere (a legjobb ellátási lánc menedzsment online mester) és a pénzügyi menedzser mester (a legjobb pénzügyi menedzser online mester).

  De ez még nem minden, és az is, hogy az OBS Business School -t a Hamilton Global Intelligence tanácsadó cég által végzett „Online felsőoktatási intézmények rangsora” a 2. legjobb üzleti iskolának minősítette.

  Emellett a digitális átalakítás és üzletfejlesztés mesterét, valamint az innováció és vállalkozói szellem mesterét az Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 rangsor szerint a tudományterületen a két legjobbnak tartják a világon.

  Helyszínek

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Kérdések