Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Bevezetés

A kizárólagosan a digitális marketingre összpontosító Online Marketing Institute ( OMI ) egyedülálló helyzetben van, hogy a legfrissebb gyakorlati, valós ismereteket juttassa el Önhöz, hogy a játék előtt maradhasson. Ön elfoglalt. Ezért dolgozunk ki nagy hangsúlyt fektető, 5-10 perces órákat, amelyekhez bejuthat munkahelyéről, otthonából vagy mobiljáról az ütemezése szerint.

Széles körű tanterveink friss felvételeket kínálnak a legfontosabb digitális témákról, tantárgyszakértők tanítják, akik kivételes tanárok is. Tehát nemcsak aktuális marad, hanem ihletett is.

Online Marketing Institute együttműködik Önnel a jártasság és a tudásbeli hiányosságok felmérésében. Képzési programot készítünk, amely segít az alkalmazottaknak elsajátítani az üzleti növekedést ösztönző kritikus taktikákat és stratégiákat.

A digitális marketing képzés segítségével képezheti csapatait digitális marketing eszközökről, taktikákról és stratégiákról. Az iparág vezetői videó mikrotanfolyamokat tartanak napjaink legfontosabb és releváns digitális marketing témáiról. A teljesen testreszabható és márkás portál segítségével kiválaszthatja a vállalkozásának megfelelő tartalmat és tanulási Pathways , régió, osztály vagy egyén szerint. A jelentéstételi irányítópult, a Digitális diagnosztikai intelligencia-intelligencia és egyéb elkötelező eszközök segítségével azonosíthatja az ismereteket és nyomon követheti csapata fejlődését.

Az egyedi képzés igény szerint video képzést biztosít a munkaerőnek vagy az ügyfeleknek egy privát tanulási portálon, amely teljes mértékben az üzleti igényeinek megfelelően van testreszabva. Fedezze fel az ügyfeleket, és oktassa ki őket a termékére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban megértik és maximálisan kihasználják azt, növelve az ügyfelek hűségét. Használhatja saját tartalmát, vagy hagyhatja, hogy az Online Marketing Institute tanfolyamokat készítsen a legújabb oktatási tervezési módszerek felhasználásával. Felvehet fontos eszközöket, például nyomon követési és jelentési irányítópultot, értékeléseket, házi feladatokat és tanulási utakat.

Helyszínek

  • San Francisco

    San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések