Keystone logo
Open University BA (kitüntetés) társadalomtudományokból (kriminológia)
Open University

BA (kitüntetés) társadalomtudományokból (kriminológia)

Online United Kingdom

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21 816 *

Távoktatás

* évi költség teljes munkaidőben; 3168 GBP – éves költség részmunkaidőben

Bevezetés

Ez egyike a BA (Honours) Social Sciences (R23) fokozatunkban elérhető számos speciális útnak. Tanulmányainak fele interdiszciplináris társadalomtudomány és szociológia témakörben folyik majd, ami szilárd alapot ad a társadalomtudományok központi jelentőségű ismereteihez és elképzeléseihez. A másik felében megtudhatja, hogy a kriminológia hogyan segít nekünk megérteni a bűnözéssel, a társadalmi konfliktusokkal, a büntető igazságszolgáltatással és a kriminalizálással kapcsolatos kérdéseket. A diploma megszerzése után képes lesz kriminológiai és társadalomelméleteket alkalmazni, különféle bizonyítékokat, köztük statisztikai adatokat elemezni, érveket bemutatni, világosan írni és saját kutatást folytatni – ezzel munkalehetőségeket nyithat meg magán-, állami és önkéntes szervezetekben. .

A tanfolyam főbb jellemzői

 • Szakterülete a kriminológia egy széles interdiszciplináris társadalomtudományi fokozaton belül.
 • Fedezze fel a való világ problémáit, az élvonalbeli, aktuális és gyakran vitatott kriminológiai és társadalmi kérdésekre összpontosítva.
 • Szerezzen diplomát közvetlenül a büntető igazságszolgáltatási rendszerben és más, a bűnözéssel és a társadalmi igazságszolgáltatással foglalkozó szervezeteknél.
 • Növelje foglalkoztathatóságát értékes készségekkel, beleértve a bizonyítékok elemzését és értékelését, valamint a szakértői ötletek és információk közlését a különböző közönségekkel.

Megközelíthetőség

Minden képesítésünket a lehető legjobban hozzáférhetővé tesszük, és átfogó szolgáltatásainkkal támogatjuk minden hallgatónkat. A BA (Honours) Social Sciences sokféle tananyagot használ, és a következő elemekkel rendelkezik:

 • nyomtatott és online anyagok vegyes tanulmányozása – az online tanulási források tartalmazhatnak webhelyeket, audio/video média klipeket és interaktív tevékenységeket, például online vetélkedőket
 • személyes oktatóanyagok/nappali iskolák/műhelyek és/vagy online oktatóanyagok
 • csoportban dolgozni más tanulókkal
 • külső/harmadik féltől származó anyagok online keresése
 • folyamatos és modul végi értékelés esszék, rövid válaszkérdések, esetenként vizsga formájában
 • visszacsatolás felhasználása: a folyamatos értékelés magában foglalja az oktatótól kapott részletes visszajelzést a munkájáról, és ezt a visszajelzést teljesítményének javítására használja
 • elköteleződés a tanulásban és az értékelésben egy előre meghatározott ütemtervben vagy ütemtervben – az időgazdálkodásra lesz szükség a tanulmányai során, és az egyetem segít Önnek e készségek fejlesztésében a diploma során.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések