Keystone logo
Open University BA (kitüntetés) társadalomtudományokból (vallástudomány)
Open University

BA (kitüntetés) társadalomtudományokból (vallástudomány)

Online United Kingdom

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 21 816 *

Távoktatás

* évi költség teljes munkaidőben; 3168 GBP – éves költség részmunkaidőben

Bevezetés

Ez egyike a BA (Honours) Social Sciences (R23) fokozatunkban elérhető számos speciális útnak. Tanulmányainak fele interdiszciplináris társadalomtudomány és szociológia témakörben folyik majd, ami szilárd alapot biztosít a társadalomtudományok központi jelentőségű tudásához és ötleteihez. A másik felében a vallás által közvetített különféle jelenségeket fedezheti fel, a fogyasztástól és a környezetvédelemtől, az ateizmustól és a hindu nacionalizmustól a városi környezetig és a kortárs zarándoklatokig. A diploma megszerzése után képes lesz alkalmazni a vallástudományból és a tágabb értelemben vett társadalomtudományokból származó ismereteket és ötleteket gyakorlati és valós kérdések széles körében. Emellett számos átadható készségre tesz szert – munkalehetőségeket nyit meg magán-, állami és önkéntes szektorban.

A tanfolyam főbb jellemzői

 • Szakterülete a vallástudomány egy széles interdiszciplináris társadalomtudományi fokozaton belül.
 • Tanulja meg, hogyan alkalmazhatja a vallástudomány legmodernebb ötleteit a valós helyzetek széles körében.
 • Az önálló munkavégzés készségeinek fejlesztése és ezek alkalmazása egy szakirodalmi alapú kutatási projekten alapuló kiterjesztett esszében.
 • Szerezzen diplomát közvetlenül azokra a pályákra, ahol a kritikai elemzés előnyt élvez, vagy amely magában foglalja a társadalom működésének megértését, például a közszolgálatban, a helyi kormányzatban, a kutatásban és a politikai munkában.

Megközelíthetőség

Minden képesítésünket a lehető legjobban hozzáférhetővé tesszük, és átfogó szolgáltatásainkkal támogatjuk minden hallgatónkat. A BA (Honours) Social Sciences sokféle tananyagot használ, és a következő elemekkel rendelkezik:

 • nyomtatott és online anyagok vegyes tanulmányozása – az online tanulási források tartalmazhatnak webhelyeket, audio/video média klipeket és interaktív tevékenységeket, például online vetélkedőket
 • személyes oktatóanyagok/nappali iskolák/műhelyek és/vagy online oktatóanyagok
 • csoportban dolgozni más tanulókkal
 • külső/harmadik féltől származó anyagok online keresése
 • folyamatos és modul végi értékelés esszék, rövid válaszkérdések, esetenként vizsga formájában
 • visszacsatolás felhasználása: a folyamatos értékelés magában foglalja az oktatótól kapott részletes visszajelzést a munkájáról, és ezt a visszajelzést teljesítményének javítására használja
 • elköteleződés a tanulásban és az értékelésben egy előre meghatározott ütemtervben vagy ütemtervben – az időgazdálkodásra lesz szükség a tanulmányai során, és az egyetem segít Önnek e készségek fejlesztésében a diploma során.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések