Keystone logo
Open University Neveléstudományi felsőoktatási bizonyítvány (alapfokú)
Open University

Neveléstudományi felsőoktatási bizonyítvány (alapfokú)

Online United Kingdom

9 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 7272 *

Távoktatás

* évi költség teljes munkaidőben; 3168 GBP – éves költség részmunkaidőben

Bevezetés

Érdekel a 3 és 12 év közötti gyerekek oktatása? Azon gondolkodik, hogy az oktatáson belüli karriert folytat, vagy általános iskolai tanár lesz? Ez a felsőoktatási bizonyítvány szilárd alapot ad az oktatáson belüli számos szerepkörhöz kapcsolódó további tanulmányokhoz. Számos, az általános iskolai oktatással kapcsolatos témával ismerkedhetsz meg, és elsajátíthatod azokat a tudást és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy együttműködve és méltányosan dolgozhass különböző környezetben. Az interdiszciplináris megközelítés a gyermekkori és a gyermekek életének és fejlődésének megértését is szélesíti.

A tanfolyam főbb jellemzői

  • Gyakorlatközpontú képesítést kínál azoknak, akik iskolákban vagy tágabb értelemben az oktatási szektorban dolgoznak, önkénteskednek vagy munkát keresnek.
  • Lefedi az alapfokú oktatáshoz kapcsolódó kulcsfontosságú témákat, valamint az angol, a matematika és a természettudomány tantervi területeit
  • Feltárja a gyermekek érzelmi, testi, szociális és kulturális fejlődését
  • Szilárd alapot teremt a továbbtanuláshoz, amely a tanári pályára és az oktatáson belüli egyéb szerepekre vonatkozik

Önállóan országosan elismert végzettség, ez a felsőoktatási bizonyítvány egyben a BA (Honours) Education Studies (Alapfok) első harmadával is egyenértékű (Q94).

Megközelíthetőség

Minden képesítésünket a lehető legelérhetőbbé tesszük, és átfogó szolgáltatásainkkal támogatjuk minden hallgatónkat. Az oktatási tanulmányok felsőoktatási bizonyítványa (alapfokú) sokféle tananyagot használ, és a következő elemeket tartalmazza:

  • nyomtatott és online anyagok vegyes tanulmányozása – az online tanulási források tartalmazhatnak webhelyeket, audio/video média klipeket és interaktív tevékenységeket, például online vetélkedőket
  • csoportban dolgozni más tanulókkal
  • külső/harmadik féltől származó anyagok online keresése.

Minden képesítés megköveteli, hogy a tanulási és értékelési tevékenységeket az előírt időn belül és előre meghatározott határidők szerint végezze el. Ezért tanulmányai során hatékonyan kell beosztania az idejét, és az egyetem segít Önnek e készség fejlesztésében a diploma során. Az értékeléssel kapcsolatos információk minden modul elején elérhetők lesznek.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések