Keystone logo
OSTELEA | Distancia Vendéglátóipari és élelmiszer- és italgyártó cégek menedzsment felsőfokú képzése

OSTELEA | Distancia

Vendéglátóipari és élelmiszer- és italgyártó cégek menedzsment felsőfokú képzése

9 Months

Spanyol

Részidő

Kérelem benyújtásának határideje

Kérje a legkorábbi kezdési időpontot

Tandíj igénylése

Összekevert, Távoktatás

Bevezetés

A vendéglátás üzleti menedzsment tanfolyamának főbb jellemzői

A turizmus a spanyol gazdaság egyik legfontosabb gazdasági tevékenysége, és az ország társadalmi és gazdasági fejlődésének egyik alapvető szektora. Az ágazaton belül az éttermi terület, több mint 270 000 létesítménnyel és 1,3 millió munkahelygel, az egyik leggyorsabban növekvő terület, és a turisztikai tevékenység egyik legfontosabb eleme. A vendéglátóipari üzleti modell nagyon erős identitást igényel, azzal a céllal, hogy egyértelműen megkülönböztesse magát a versenytől. Az éttermi menedzsment, valamint az élelmiszer- és italgyártó vállalatok felsőoktatási programja válaszol erre a megközelítésre, így a résztvevők átfogó módon megismerhetik az ágazat fő területeit és jelenlegi trendjeit, valamint az irányítás és a vendéglátó-ipari egységek és az F&B osztályok vezetése. Ez a megközelítés egy olyan ágazat szakmai irányítását is segíti, amelyhez túl gyakran jutnak önkéntesebb, mint szakmai pozíciókból.

A program olyan útitervet kínál, amely egyrészt elősegíti egy olyan szakmai készség elérését, amely gyorsabb és kielégítőbb integrációt tesz lehetővé az éttermi szektorban, másrészt felébreszti és fokozza vállalkozói gondolkodásmódját.

A rugalmas tanulási modellnek köszönhetően, amely alkalmazkodik a résztvevők igényeihez, ezt a programot online vagy blended modal (blended) keretében fejlesztették ki, és kilenc hónap alatt elvégezhető.

Ha az ön célja a vendéglátóipari, valamint az étel- és italgyártók irányításának szakosodása, de nincs egyetemi diplomája vagy ideje részt venni az órákon, vagy össze szeretné egyeztetni családi és szakmai életét a képzésével, akkor ez a program mire van szükséged.

Miért érdemes az Ostelea-i Online Restauráló Vállalkozások Superior Programját tanulmányozni?

Az idegenforgalmi ágazat az egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon, ugyanakkor az új technológiák megjelenésével a legtöbbet változik. Az átalakulás általában a teljes szektort érinti, de különösen az éttermi, valamint az élelmiszer- és italgyártási ágazatot, amely gyorsult változásokat tapasztal a marketing és az értékesítés területén.

Ebben a kontextusban az ágazat folyamatos fejlődése miatt a vállalatok igénylik a menedzsment szakembereit és vezetőit, valamint képesek innovációt és stratégiákat kidolgozni a vállalat céljainak elérése és az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében.

A mesterképzés Ostelea-i tanulmányának előnyei

  • Online mód
  • Helyek lehetősége ösztöndíjjal
  • Nyitott konferencia
  • Finanszírozási és támogatási program

Az Élelmiszerek és italok online üzleti menedzsment programjának célkitűzései

  • Alaposan ismerje az éttermi szektort.
  • Stratégiai tervek kidolgozása az azonnali alkalmazás érdekében.
  • Hozzáférés a felelős pozíciókhoz ezen a területen.
  • Felügyelje a beszállítókkal folytatott tárgyalásokat, a vásárlásmenedzsment maximális gazdasági hatékonyságának elérése érdekében.
  • Tervezze meg, szervezze meg, irányítsa és ellenőrizze az ágazat vállalatainak tevékenységét.

Tanterv az élelmiszer-, ital- és vendéglátás-üzletvezetés tanfolyamához

1. modul: Stratégia, kereskedelem és marketing

  • Elemzés és stratégiai tervezés.
  • Marketing és marketing stratégiák.
  • Ügyfélélmény

2. modul: Emberi menedzsment és jogi szempontok

  • Emberi erőforrások és vezetői készségek.
  • Jogi szempontok

3. modul: Gazdasági-pénzügyi irányítás

  • Könyvelés és pénzügy.
  • Költségvetés kezelése

4. modul: A vállalat belső operatív irányítása

  • Az éttermi szolgáltatások működésének és minőségének irányítása.
  • Vásárláskezelés. Étel és ital.

Háromszoros diploma az Online Catering üzleti menedzsment tanfolyam elvégzése után

Ebbe a magasabb programba való beiratkozáshoz érettségi fokozat vagy középfokú képzési ciklus szükséges.

A programot sikeresen teljesítő hallgató hármas fokozatot szerez:

  • A vendéglátás, valamint az élelmiszer- és italüzemeltetés felsőoktatási programja az Ostelea-től, a Turizmus Menedzsment Iskolától .
  • Az EAE Business School felsőoktatási programja az Élelmiszerek, italok és vendéglátás üzletmenedzsment területén.
  • A Lleida Egyetemen szerzett diplomát.

Finanszírozási és pénzügyi támogatási program

Különböző ösztöndíjprogramokat dolgoztunk ki az egyes hallgatók igényeihez és körülményeihez való alkalmazkodás céljából.

Integrált fejlesztési kkv-k

Az Ostelea-nél tisztában vagyunk a kkv-k sajátos igényeivel. Ezért kulcsfontosságú a versenyképesség javítását célzó stratégiák megerősítése és végrehajtása, valamint a szervezetek és az őket alkotó emberek integrált fejlődése.

Executive nő

Tudta, hogy az Ostelea programjaiban részt vevő hallgatók több mint 40% -a nő, amelynek átlagos életkora 33 év? A statisztikák önmagukért beszélnek. Az Ostelea-n olyan nőket képezünk, akik teljes szakmai és személyes érettséggel rendelkeznek, és akiknek egyensúlyba kell hozniuk családi, személyes és oktatási életüket. A nők szakmai tevékenységének megerősítése, elősegítése és megszilárdítása érdekében iskolánk támogatási programot mutat be e szakmai szegmens számára. Az értékelendő jelöltség két alapvető jellemzője a vezetői potenciál és a vezetői képesség.

Akkreditált fogyatékosság

Az Ostelea-nál szeretnénk hozzájárulni a fogyatékkal élők szakmai fejlődéséhez, ezért hoztuk létre a csoport segélyprogramját.

Akadémiai kiválóság

Azok a pályázók, akik bebizonyítják, hogy tanulmányi rekordjuk magasabb, mint az átlagos 9,5 pontszám, hozzáférhetnek az Akadémiai Kiválósági Ösztöndíjhoz.

Vállalkozók

Különösen azoknak a kkv-menedzsereknek, szabadúszóknak és szakembereknek szóló ösztöndíj, akik üzleti projektet kívánnak vállalni.

Igazgatók

Olyan vezetők, középvezetők és szakképzett szakemberek számára irányul, akik felelősségteljes pozíciókra vágynak.

Az Iskoláról

Kérdések