Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Bevezetés

A Lake University-i Szűzanya egy magán-katolikus egyetem, amely mély kapcsolatot létesít San Antonio történelmével és közösségével. 1895-ben alapították az Isteni Providence Kongregációja, és személyes tanítási stílusunk hírnevét fejlesztettük ki. 2011 óta az OLLU elnöke az Elnöki Felsőoktatási Közösségi Szolgálat Honor Roll-nak nevezték el. Egy olyan egyetem vagyunk, amely segít a tanulóknak abban, hogy teljes potenciálját olyan környezetben fejlesszék, amely bátorító és ösztönző.

Online képzési programjaink a szakembereket felkészítik arra, hogy vezető szerepet töltsenek be és tudományosan hozzájáruljanak a tudásuk fejlődéséhez a saját területükön, alkalmazzák a legfrissebb információkat és technológiákat a döntéshozatalhoz és a problémamegoldáshoz, együttműködnek, termelékenyen és etikailag dolgozzanak a kulturálisan változatos beállításokban, és hozzájáruljanak az Egyetem missziójához közösségük igényeinek kiszolgálásával.

Az OLLU elkötelezett és nyitott a diákok változó igényeire. A professzorok rengeteg tudást és tapasztalatot szereznek minden tanfolyamra, és a személyes találkozókon, e-mailen vagy telefonon keresztül segíthetnek a diákoknak. A diákok először az OLLU-nál jönnek: tanulni fognak a valós idejű tapasztalattal rendelkező oktatóktól, valamint az akadémiai hitelesítő adatoktól, akik túlmutatnak az elméleten, hogy elmagyarázzák szerepét és felelősségét.

Helyszínek

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Kérdések