Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Bevezetés

Pacific College elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű oktatást nyújtsa azáltal, hogy elősegíti a folyamatos szellemi növekedési folyamatot, a karakterfejlődést és a tudományos integritást, hogy szakmai és személyes sikereket érjen el a hallgató választott szakmájában.

Pacific College elkötelezett a következő intézményi tanulási eredmények mellett: Az átfogó oktatásban elsajátított ismeretek és készségek elsajátítása a választott szakmában való kiteljesedés elérése és az identitás kialakítása érdekében a sokszínű és globális közösség tagjaként; Alkalmazza a professzionalizmus, az önzetlenség, az inklúzió és az együttműködés értékeit a bizonyítékokon alapuló változás megkönnyítése érdekében a közös célok megvalósítása érdekében; Mutassa meg az információs műveltséggel kapcsolatos készségeket, amelyek elősegítik az oktatás, a szakma és az önmaga pozitív, egész életen át tartó szemléletét.

"Az oktatás az első számú prioritásunk." A „csapat” megközelítéssel minden hallgató akadémiai igényeit fel fogják venni. A hallgató meg fogja érteni, hogy a tanulás egy egész életen át tartó, kritikus gondolkodáson alapuló folyamat.

Pacific College progresszív tanulási környezetként ismerik el, ahol a professzionalizmus, az önzetlenség, az együttműködés, valamint a személyes és szakmai identitás érzése az elsődleges cél a befogadáshoz egy globális és sokszínű közösség tagjaként.

Pacific College ot a Nyugati Iskolák és Főiskolák Szövetségének (WASC) Senior College és University University akkreditálta.

Helyszínek

Helyszínek
 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Kérdések