Keystone logo
PCi Business School (PCIBS) Project Business and Administration alapítványi bizonyítvány
PCi Business School (PCIBS)

Project Business and Administration alapítványi bizonyítvány

6 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2755

Távoktatás

Bevezetés

A hallgatók megismerkednek az üzleti élet alapelveivel, és megismerkednek az üzleti fegyelemben az online tanúsítványprogram során. A kurzus során strukturált megközelítést alkalmaznak, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlesszék kompetenciáikat az adott üzleti területen. A kurzus elsődleges célja, hogy a hallgató az ott töltött idő alatt demonstrálja az üzleti fegyelem elsajátítását annak érdekében, hogy értékes eszköze lehessen minden olyan projektben, amelyben részt vesz.

Ez a kurzus az üzleti gondolkodásmódról, a vezetők és vezetők közötti különbségekről, a teljesítményről és a motivációról, az etikáról és az értékekről, a társadalmi felelősségvállalásról, a hozzáállásról, a kultúráról és az érzelmekről tanít. Emellett megismerheti többek között a szervezeti struktúrákat és a kulturális különbségek kezelését, a csoport- és csapathatékonyságot, a működést és a pénzügyi menedzsmentet, a versenyelőny-stratégiákat, a humánerőforrás-menedzsmentet, az értéklánc-menedzsmentet és a fenntartható fejlődés menedzsmentjét.

Az általános üzleti menedzsment elengedhetetlen készség mindazok számára, akik hatással szeretnének lenni szervezetük teljesítményére.

Belépők

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések