Keystone logo
Pendragon Educational Publishers

Pendragon Educational Publishers

Pendragon Educational Publishers

Bevezetés

Ha valaki az anyanyelvükön beszél, akkor 10-szer nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled - függetlenül az angol nyelvtudásától.

- Gary Muddyman , Financial Times, 2015. szeptember 23

Miért tanulni arabul?

Az arab fontos világnyelv, és a nyelv elsajátításának okai számtalan.

  • Az arab az Egyesült Nemzetek hat hivatalos munkanyelve.
  • Ez körülbelül 325 millió ember anyanyelve.
  • Az arabul beszélő világ és különösen az Öböl-államok az EU ötödik legnagyobb kereskedelmi partnerei.
  • Az arab olyan nyelv, amelyet a különböző kormányzati szervek világszerte "kritikus fontosságúnak" tartanak.

A kultúrák nyelvekkel való áthidalása

Az arab világ "magas kontextusú" kultúra (ET Hall). A személyes kapcsolatok nagyon fontosak. Az arab üzleti partnerek értékelik és tiszteletben tartják mindazokat, akik megpróbálták megtanulni az alapvető arab nyelvet. És mégis, a vállalkozásokon belül sok ember - a földön - gyakran nem rendelkezik a szükséges nyelvi készségekkel és kulturális megértéssel ahhoz, hogy az arab világban folytasson üzleti tevékenységet.

Az ArabOnline értékes üzleti tanácsokat, üzleti etiketteket és kulturális információkat tartalmaz az üzleti tevékenységről az arab világban. Az ArabicOnline segít a tanulóknak elkerülni az alapvető és felesleges hibákat.

Arab tanulás - a jelenlegi helyzet

Az utóbbi években drámai módon nőtt az arab nyelvtanulás iránti érdeklődés. Azonban sokan, akik arabul akarnak tanulni, és hogy magas színvonalú, megbízható és hiteles tanfolyamok vannak, amelyek az arab mint idegen nyelvet tanítják, és amelyeket európai vagy nyugati tanulóknak terveznek.

Számos arab nyelvtanfolyam elsősorban a szókincsben, a struktúrákban és a nyelvtanban fontos szerepet játszik. Más szóval, a hagyományos fogalmakhoz illeszkednek, és az elavult nyelvi tanulási módszertanokat használják. Az arabokat gyakran úgy kezelik, mint egy halott nyelvet, mint a latin. Gyakran elhanyagolják a kulturális tudatosság egyre fontosabb aspektusát, és nem ismerik fel, hogy a tanulóknak kulturálisan hozzá kell járulniuk a nyelv megértéséhez és megfelelő kölcsönhatásban.

Ehhez más típusú tanfolyamra van szükség a kínálatban.

Számos online eLearning tanfolyam ritkán halad tovább a "könyvet a képernyőn". Ezek a kurzusok gyakran bemutató jellegűek. A tanulónak jelentős kognitív és analitikai készségeket kell hoznia a nyelvtanuláshoz. Kevés embernek van ideje vagy tudományos készsége, hogy sikeresen tanulhasson ilyen termékekkel.

Továbbá ezek a tanfolyamok, akár nyomtatott, akár online, ritkán alapulnak a közös európai referenciakereten, és a kurzus tanterve gyakran olyan általános szintekre irányul, mint a "kezdő"
ArabicOnline az arabot dinamikus, élő nyelvként kezeli. A hangsúly a kommunikációra összpontosít a mindennapi helyzetekben.

Az arab tanulással kapcsolatos megközelítésünk

Az ArabicOnline pedagógiai megközelítését a tanulás kognitív, konstruktivista megközelítésének lehet tekinteni, különösen a nyelvtanulást, amely az asztali számítógépek, a tablet számítógépek és az okostelefonok jelenleg rendelkezésre álló technológiájával kombinálódik. Ez a megközelítés a tanulást, mint a közös európai referenciakeretet, mint aktív folyamatot és a tanulókat, mint az aktív jelentéskészítők.

A tanulókat egy feladat-alapú megközelítés vezérli egy sor egység, modul és lépés az arab megszerzésére és az arab kultúra tudatosítására.

Az arab online megközelítés különösen alkalmas nem-akadémiai tanulók és szakmunkás tanulók számára, akik nem teljes munkaidőben tanulnak. A tanulók az arab szkriptet vagy a nyugati szkriptet (transliteráció) tanulhatják. Az ArabicOnline a közös nyelvű referenciakeret A1 / A2. Szintjére épül, amely a nyelvtudás szintjének meghatározására és Európa-szerte elismert nemzetközi referenciaérték.

Teljes merítés - e-ImmersionPlus

Az arab tanfolyam több platformon és eszközön keresztül történő átadásával az arab online csapat olyan helyzetet teremtett, amely a nyelvtanulás teljes merülési helyzetének emulálására törekszik. Ez a helyzet az e-immersionplus® , a koncepció kidolgozása és a projektcsapat által összefogott kifejezés.

Az e-immersionplus környezet biztosítja, hogy a kurzus tartalma oly módon legyen testre szabva, hogy a teljes kurzus vagy a kurzus részei asztali számítógépeken, hordozható számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon is elérhetők legyenek, mindegyik technológiai eszközök, amelyek kiegészítik a többieket. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az arab nyelvű kapcsolattartási idővel rendelkezzenek, ami a fenntartható tanuláshoz szükséges.

A csapat

Az ArabOnline-t négy európai ország tudományos szakértőinek, tanárképzőinek, programozóinak és kiadóinak alkotják.

Helyszínek

  • Torquay

    Pendragon Education Cary Chambers 1 Palk Street, , Torquay

Kérdések