Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Bevezetés

A Pensacola Állami Főiskola az „eLearning” tág fogalmat olyan tanulási tevékenységekre utal, amelyek általában az elektronikus technológiákat és különösen az internetet használják. Az eLearning webhely a Pensacola Állami Főiskola eLearning tevékenységeinek fókuszpontja, és átjáróként szolgál a Pensacola State College Canvas nevű eLearning rendszeréhez. A Pensacola Állami Főiskola többféle módon kínál kurzusokat, amelyek mindegyike egy eLearning komponenst használ, és amelyeket alább ismertetünk.

A távoktatási tanfolyamok (más néven „online” tanfolyamok) nem igényelnek egyetemi látogatásokat, és aszinkronak, ami azt jelenti, hogy a hallgatóknak nem kötelező online találkozniuk oktatóikkal a szemeszter meghatározott napjaiban vagy időpontjaiban. A távoktatási kurzusok a Canvas-ban találhatók, ez az online tanfolyamkezelő rendszer. Heti menetrendjeik, bejelentkezési követelményeik és a megbízás határideje van, amelyet be kell tartani. Sok oktató megköveteli a prokolt tesztelést, amelyet egy adott böngésző, a tesztközpontban élő személy vagy más lehetőség figyelhet. Oktatója tájékoztatni fogja Önt arról, hogy miként folyik az online vizsga. A Pensacola Állami Főiskola kurzusainak keresésekor vegye figyelembe, hogy a távoktatási tanfolyam osztálytípusa „Web-alapú tanfolyam”.

A Live Online tanfolyamok online tanfolyamok is, de szinkronosak, ami azt jelenti, hogy a hallgatóknak be kell jelentkezniük a Canvas tanfolyam webhelyére, hogy a szemeszter során meghatározott időpontokban és időpontokban találkozzanak az osztállyal. Ezek az órák a Zoom videokonferencia technológiát használják fel a valós idejű tanulási környezet kialakításához a hallgatók és oktatók számára. A hallgatók a félév során rendszeresen meghatározott időpontokban és időpontokban jelentkeznek be a tanfolyamra, hogy ebben a virtuális osztályban részt vegyenek az órákon. Az élő online órák tökéletesek azoknak a hallgatóknak, akik inkább az oktatóval való valós idejű kapcsolatot keresik, de távoli helyről is szeretnék folytatni tanulmányaikat. Megbízható internet-hozzáférésre, webkamerára és mikrofonra van szükség. A Pensacola Állami Főiskola tanfolyamának keresésekor vegye figyelembe, hogy az élő online tanfolyam osztálytípusa „Live Online”.

Helyszínek

Helyszínek
  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Kérdések