Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Bevezetés
A Pepperdine egy keresztény egyetem, amely elkötelezett az akadémiai kiválóság és a keresztény értékek legmagasabb színvonala mellett, ahol a hallgatók megerősödnek a céltudatos, szolgálati és vezetői élethez. A Pepperdine-ben folyamatosan az egyik legszebb tanulási helyként tartják számon, és inspirációt kapsz a tanulásra, miközben tanulsz inspirálni.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

A Graziadio Business School küldetése az egyetem alapítójának, George Pepperdine-nek a szívéből fakad. Ő maga is keresztény üzletember és vállalkozó volt, aki azt szorgalmazta, hogy az üzleti oktatás a keresztény jellem fejlesztésével párosuljon.

A Graziadio School diplomás üzleti oktatásának fő célja, hogy több mint kompetens üzleti szakembert állítson elő, akik profitot és részvényesek megtérülését követik; emellett az iskola igyekszik olyan üzleti vezetőket kinevelni, akik etikusak, vállalkozó szelleműek és globálisan tudatosak, és a kollektív javakért dolgoznak.

A Graziadio School 1969-es megalakulása óta a haladó üzleti végzettség megszerzését a lehető legkényelmesebbé és a lehető legpraktikusabbá tette a dolgozó szakemberek számára, hangsúlyozva az elméleti alkalmazást és a kiscsoportos tapasztalati tanulást alkalmazó programokat. Az oktatás erősen együttműködő és csapatközpontú. Egyes elit MBA programok kohorsz-alapúak, ahol a kis, szorosan összefüggő vezetői-hallgatói csoportok összetartó egységként haladnak előre a képzési program során. A Graziadio Iskola végzősei szintén kihasználják a több mint 30 000 fős öregdiák hálózat előnyeit. Az öregdiákok élvezik a folyamatos workshopok, előadások és különleges események robusztus ütemtervét, hogy naprakészen tartsák tudásukat és megújítsák hálózati kapcsolataikat még jóval a diploma megszerzése után.

Helyszínek

Helyszínek
  • Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések