Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Bevezetés

A Pittsburgh belvárosának szívében található Point Park University egy dinamikus, városi, nonprofit egyetem, amely erős bölcsészettudományi hagyományokkal rendelkezik. A Point Park közel 4000 nappali és részidős hallgatót vesz fel, több mint 100 egyetemi, mester és doktori programba.

A Point Park egyik online programjának hallgatójaként részesülhet a kis osztálylétszámból, a kényelmes ütemezésből és a megfizethető tandíjból, miközben karrier-központú oktatásban vesz részt. Fokozhatja karrierjét, miközben olyan professzoroktól tanul, akik saját valós tapasztalataik alapján tanítanak. Hozzáférhet sikeres, dolgozó szakemberekhez, és kihasználhatja a vezető vállalatoknál és szervezeteknél alkalmazott szakmai és munkalehetőségeket.

A Point Park Egyetem változatos városi környezetben oktatja a hallgatókat, és felkészíti a hallgatókat arra, hogy tudásukat alkalmazzák céljaik elérése, szakmájuk előmozdítása és közösségeik szolgálata érdekében.

A Point Park University az Online Learning Consortium intézményi tagja. Az OLC a felsőoktatás vezetőinek és újítóinak együttműködő közössége, amely elkötelezett a minőségi digitális oktatási és tanulási tapasztalatok előmozdítása iránt, amelynek célja a modern tanuló elérése és bevonása - bárki, bárhol, bármikor.

Helyszínek

Helyszínek
  • Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

Kérdések