Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Bevezetés

Történelme során a Point Park Egyetem büszke volt városi gyökereire és a Pittsburgh belváros vitalitásához való hozzájárulására.

Különleges személyre van szükség, hogy oktató legyen. Elkötelezett a tanulás mellett, és szeretne változást elérni. Point Park University School of Education alap-, mesterképzési és doktori képzéseket kínál, köztük számos teljesen online.

Alapképzési programjainkban az első évben beteszi a lábát az osztályterembe. Kínálunk alap- és középfokú oktatásban programokat - a speciális oktatás kettős tanúsításának lehetőségével, valamint az oktatási tanulmányok és a kisgyermekkori nevelés programjaival, hogy lássuk, hová kívánja vinni a pályafutását a területen.

Teljesen online posztgraduális oktatási kohorsz programjaink azoknak a tanároknak szólnak, akik igazgatóvá, tantervi specialistává és vezetőjévé akarnak válni iskoláikban és közösségeikben - és azok számára, akik először keresnek tanári képesítést. Új területen szerezhet minősítést, vagy szakterületén szakértő tanár lehet.

A Point Park Egyetemen több hallgató tér vissza a főiskolára második alapképzésre és diplomára az oktatásban, mint bármely más területen.

Az a felismerés, hogy egy osztályterembe tartozol, a karriered elején vagy végén jöhet, de bármikor készen állunk rád.

Érettségi utáni oktatási programjaink tartalmazzák az alapdiplomákat, a diplomákat és az ABCTE programot, amelyek rugalmas ütemezéssel és a dolgozó hallgatók igényeihez való érzékenységgel vannak kialakítva. Még elfoglaltsága esetén is megkapjuk az órákat és a hallgatók tanítási idejét, amire szüksége van ahhoz, hogy képesített tanár legyen.

A Point Park Egyetem az egyetlen Pennsylvania Oktatási Minisztérium (PDE) - Pennsylvania elismert intézménye, amely amerikai tanácst kínál a tanári kiválóság tanúsítására (ABCTE).

Helyszínek

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Kérdések