Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Bevezetés

Ismerje meg a TEFL szakembereit

A Premier TEFL csapata misszió : létrehozni a legújabb, legegységesebb élő tanárképző tapasztalatokat a TEFL piacon.

A 25 éves TEFL utazás között köztudottan ismerjük az angol nyelvtanítás külföldön való beidegzését. Tanuljunk angol tanárainknak magabiztos, hatalmas utazóknak, akik készek az egész világ felfedezésére. Nemzetközileg elismert, teljes körűen akkreditált online tanfolyamok átfogóak, könnyen követhetők, és megadják azokat a pontos információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az angol nyelvet idegen nyelven tanítsák.

A tanfolyamokról

A teljes mértékben akkreditált online tanfolyamok széles skáláját valós tanári szakemberek írják, hogy megfeleljenek a nemzetközi TEFL szabványoknak.

Az expanzív, oktatási és rendkívül vonzó Premier TEFL tanfolyamok biztosítják Önnek az összes olyan képzést, amire szüksége van az angol nyelvtanuláshoz. Biztosítjuk, hogy egész életen át tartó tanusítványa kitűnővé válik a globális munkaerőpiacon, és feljogosítja Önt a leginkább kifizetődő, magasan fizetett TEFL munkákra.

Igazolás

Csillag ellenőrzött szervezet - Ezt a hitelesítési szintet a nemzetközi programszolgáltatók ítélik oda, hogy igazán elkötelezettek legyenek a világszintű oktatásban.

Előnyök

  • Teljesen akkreditált képzés

  • Nemzetközileg elismert tanfolyamok

  • Rugalmas, 24 órás online tanulmányi hozzáférés

  • Személyes oktatói támogatás

  • Szakértő álláskeresési tanácsadás

Kalandaink voltak, most már a sor.

Helyszínek

Helyszínek
  • Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Kérdések