Keystone logo
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Bevezetés

A Quantic egy új online üzleti iskola, amely a szigorú MBA oktatást közvetlenül a pozitív karrier eredményekkel és a globális öregdiák hálózattal köti össze.

Üzleti programok

A Quantic két rendkívül szelektív üzleti fokozatot kínál - az ingyenes MBA-t és a radikálisan megfizethető Executive MBA-t. A tanfolyamokat a Quantic alkalmazásban szállítják a mobil eszközön vagy a számítógépen, harapás méretű, interaktív órákban és a kísérő társ-tanulási platformon keresztül. Innovatív üzleti modellje a magas tandíjat terheli azon munkáltatóknak, akik fizetnek, hogy kivételes hallgatóinkat toborozzák.

Okosan tehetséges

A Quantic beépített karrierhálózata, a Smartly Talent, lehetővé teszi a hallgatóknak és az öregdiákoknak, hogy nyitott pozíciókat keressenek, és közvetlen kapcsolatot létesítsenek a top vállalatokkal. Helyezze el üzleti ismereteit a munkára, és szerezze meg a megérdemelt karriert. Tanulj. Felvették.

A Quantic Team

Az üzleti tartalmi szakértőktől kezdve a programozóinkig és a mérnökökig, az ügyvezető vezetői csapatig - úttörőket alkottunk. Ugyanaz a központi csapat vagyunk, amely a Rosetta Stone-t az indulási gyökereiről a világ legnagyobb, leginnovatívabb nyelvtanuló vállalatává vitte.

Küldetés

A Quantic School of Business and Technology célja, hogy a leginnovatívabb, legmagasabb színvonalú online oktatási programokat kínálja, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az üzleti és technológiai pozitív karrier eredményekhez.

Látomás

A Quantic arra törekszik, hogy újból feltalálja a posztgraduális oktatást a 21. században, sablonként szolgálva egy új iskola számára: kihasználva a pedagógiai és technológiai innovációt, valamint a professzionális hálózatok hatalmas megértése révén az osztályban a legjobb tanulási tapasztalatok és karrier eredmények elérése érdekében. diákjaink.

A mi történetünk

A kvantum három kérdéssel kezdődött: mi lenne, ha bármilyen tárgyat megtanulhat bárhol, bármilyen eszközön? Mi lenne, ha ezt a tanulási rendszert egy erős, professzionális hálózathoz kapcsolnák? És mi van, ha egy új üzleti modell radikálisan megfizethetővé, vagy akár ingyen is teheti azt?

E kezdeti vízióból az alapítóink egy újfajta végzős iskolát építettek.

A csapat elkezdett egy úttörő oktatási módszer feltalálásával, majd a legkorszerűbb tanterv létrehozásában. Gyorsaságának és hatékonyságának a hagyományos programokhoz viszonyított bizonyítása után a csapat egyedülálló üzleti modellt dolgozott ki, amely az oktatási költségeket egy olyan kurált munkáltatói csoportra helyezi át, amely az integrált tehetségplatformon keresztül kíván tanulni a diákokat. És végül, a szigorú felvételi folyamat és a munkáltató ellenőrzése révén a csapat létrehozta az alapot egy értékes, exkluzív alumni és vállalati partnerek hálózatához.

Ma a Quantic büszke arra, hogy ingyenes MBA-t és megfizethető Executive MBA-t kínál az ambiciózus hallgatók számára a világ minden tájáról.

Ez egy izgalmas út előre. Reméljük, hogy része lesz az utazásnak.

Aktív tanulás. Az oktatás jövőjének újradefiniálása.

Pedagógiai tervezés

Nincs unalmas előadó videók. Nincs unalmas tankönyv. Csak kellemes interaktív oktatás, amely a tanulást drámaian könnyebbé és gyorsabbá teszi.

Aktív tanulás

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Az oktatási technológiák évtizedes tapasztalatával, valamint a tapasztalati tanulás pedagógiai meggyőződésével a Smartly újból felfedezte a felnőttképzést egy interaktív, elsőként mobil tanulással, amelyet "aktív tanulásnak" nevezünk.

Mastery-alapú progresszió

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

A videó alapú beszélő fejek és a hosszú szárú próza passzív megközelítései elmúltak. Ehelyett az intelligens órák folyamatosan kihívást jelentenek a tanulókra, nyolc másodpercenként kölcsönhatást igényelnek. Mivel minden 5-10 perces óra az előző órákra épül, a hallgatók tesztelik megértésüket, miközben új tananyagokkal szembesülnek a tanulás mester alapú előrehaladásával, amely biztosítja a hallgatók továbbjutását.

Ne taníts és tesztelj ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Túl hosszú ideig az online oktatás rendszerezi az osztálytermi oktatás, a műsorszórás információinak legkevésbé hatékony gyakorlatát, majd a diákok megértésének tesztelését. Az online oktatási inkumbensek a szegény elkötelezettség és a hatékonyság ellenére megragadták ezt a passzív paradigmát.

... Tesztelni tanítani!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Az Active Learning segítségével tananyagunk azonnal felhívja a hallgatót, hogy a főszereplőként gondolkodjon. Nem tanár vagyunk, hanem mentor és oktató, amely olyan tevékenységeket nyújt, ahol a diákok részt vesznek, és azonnali visszajelzéssel hozzák meg a döntéseket. Kísérletezzük, hogy nem erősítjük meg a megértést, hanem lehetőségként tanítunk.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • 3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Kérdések