Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Bevezetés

Több mint 30 éve a legjobb grafikai és tervezési kurzusok

A design világa egy lenyűgöző univerzum, erőteljes foglalkoztatásbővülésben, ahol a hagyomány és az innováció megtalálja a tökéletes egyesülést, valamint a múlt és a jövő találkozik.

Ha szeretsz tervezni, ha mindenben a szépséget keresed, ha tudod, hogyan képzeld el azt, ami még nem létezik, és ha kreativitásodat munkás karrierré szeretnéd alakítani… A Quasar Institute az a hely, amit keresel

Quasar Institute for Advanced Design több mint 30 éve az akadémiai oktatás, kutatás és innováció élvonalbeli létesítménye a tervezés területén. A jövő legjobb tervezőit képező iskolai laboratórium, ahol digitális művészek, 2.0 kézművesek, látnoki kreatívok és a holnap tervezői élnek.

Quasar Vision

Az 1987-ben alapított Quasar Institute for Advanced Design egy felsőoktatási központ, amelynek célja, hogy felkészítse Önt a tervezés, valamint a vizuális és multimédiás kommunikáció új szakmáira.

A Quasar az a hely, ahol a megbízhatóság és a figyelmesség találkozik az innovációval és az avantgárd haladással. És itt találja meg a megfelelő választ a folyamatosan fejlődő munkaerőpiac igényeire.

Itt támogatjuk az olasz és nemzetközi vállalatok közötti folyamatos együttműködést; itt a projektjeink minden szempontból bevonják Önt, a kezdetektől a megvalósításig. Kurzusaink az Olasz Oktatási Minisztérium által elismert első szintű tudományos fokozatokat és nemzetközileg érvényes szakirányú végzettségeket adnak.

Küldetés

Quasar Institute for Advanced Design az embereket és a vállalatokat célozza meg globálisan, felsőoktatási programokon, személyre szabott szolgáltatásokon, helyi/nemzetközi partnerségeken és folyamatos támogatáson keresztül fejlesztve potenciáljukat és tehetségüket.

Kölcsönös növekedési rendszereket hozunk létre, ösztönözzük az elemző készségeket és a személyes cserét, és olyan közösségek hálózatait hozzuk létre, amelyek gondosan és szenvedéllyel működnek.

Humanista megközelítést alkalmazunk a kutatásban és a termelésben, és a kreativitást és a technológiát az együttműködésen alapuló és fenntartható fejlődéssel kombináljuk.

Kulturális tevékenységek és kutatás

Quasar Institute for Advanced Design az oktatási tevékenységgel párhuzamosan folyamatos kutatásokat és kulturális rendezvényeket végez, azzal a céllal, hogy a közvéleményt különböző tudományterületeken átívelő témákra oktassa.

Népszerűsítjük az olasz kultúrát és a Made in Italy márkát a világon; részt veszünk hazai és nemzetközi pályázati felhívásokon; kiállításokat, szemináriumokat, workshopokat és kiadványokat szervezünk.

Quasar Institute for Advanced Design 1987 óta több mint 300 esemény főszereplője; mindegyik hozzájárult a tudás és az érzékenység növeléséhez a valós és virtuális környezet témáiban.

Helyszínek

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Kérdések