Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

Bevezetés

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

A QMUL Online világszínvonalú oktatást kínál vezető tudósok és szakemberek által a játék tetején.

Queen Mary Online négy részmunkaidőben, 100% -ban online programot kínál a londoni Queen Mary Egyetem - a világ vezető Russell Group egyeteme - által. Hozzáférés az élvonalbeli kutatáshoz, a globális közösséghez és a világszínvonalú oktatáshoz, amely felhatalmazza Önt, hogy globális hatást gyakoroljon.

QMUL Online

Ha úgy dönt, hogy online tanulmányokat folytat a Mary királynővel, akkor továbbra is ugyanolyan státusza van, és hozzáférhet a példaértékű oktatáshoz, mint a campus hallgatói. Az Ön előnye, hogy rugalmasságot kínál arra, hogy a jövőbeli karrierjét a saját egyedi körülményeinek megfelelő időben és intenzitással folytassa anélkül, hogy megszakítaná a jövedelmét és a karrier előrehaladását.

Az online tanulás főbb jellemzői

 • Rugalmasság: Tanuljon otthonról, a munkahelyről vagy útközben, bárhol a világon
 • Helyszín: Nem kell áthelyezni, szakmai szünetet tartani vagy vízumot igényelni
 • Globális: Tanulmányozás és hálózatépítés a világ minden tájáról érkező hallgatókkal
 • Minőség: Tömör előadások és digitális források, amelyeket neves akadémikusaink fejlesztettek ki
 • Támogatás: Az akadémiai oktatók könnyen és könnyen hozzáférhetők útmutatás és visszajelzés céljából
 • Elkötelező: Tevékenységek, amelyek segítenek az elmélet gyakorlati alkalmazásában
 • Visszajelzés: Élő foglalkozások oktatókkal és társakkal
 • Hozzáférhetőség: Minden értékelést online vesznek fel és nyújtanak be
 • Intuitív: Minden, amire szüksége van, online tanulási platformon keresztül elérhető
 • Státusz: Az összes díj címe és presztízse megegyezik a campus tanulmányi díjakkal
 • Tanács: A tanfolyam teljes ideje alatt elérhető karriertámogatás.

Nem tudományos támogatás

A hallgatói élet nem csak a tanulásról szól. A Mary Mary online közösség részeként egy olyan embercsoport működik, amely elkötelezi magát azzal, hogy a lehető legpozitívabbá tegye velünk szerzett tapasztalatait, és bevezetésünk üdvözli Önt, és bemutatja az online tanulásnak.

Az online hallgatói tanácsadók jelentik az első kapcsolattartási pontot bármilyen gyakorlati kérdésnél, legyen az tippek a hatékony online tanuláshoz, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtéséhez, vagy az egyetemi támogatási szolgáltatásokhoz.

Ha a technológia idegesít, műszaki támogatási csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy tanácsot és segítséget nyújtson online tanulási platformunk használatához.

Rangsorok

Mary Queen a nemzetközileg elismert londoni egyetem része. Mi rangsoroljuk az 50 legfontosabb egyetemet Európában és a top 20 az Egyesült Királyságban (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Büszkék vagyunk oktatására és kutatására, és stratégiai elkötelezettséget vállalunk a legmagasabb színvonalú kutatás területén, széles körben. Beruházunk ebbe az alapelvbe azzal, hogy szisztematikusan toborzunk tudományterületen a legjobb tudósokat a világ minden tájáról.

Kiválósági nyilvántartás

 • Kutatási kiválósági keretrendszer (REF 2014)-A kutatás legfrissebb országos értékelése megerősítette a helyünket az Egyesült Királyság kutatás-vezérelt egyetemeinek felső csoportjában. Az Egyesült Királyságban összetettben a 9. helyen álltunk a többkarú egyetemek között, és az 5. helyen az Egyesült Királyságban a 3 és 4 kutatási eredmény százalékában.
 • Russell Group intézmény - Mi vagyunk a 24 vezető brit egyetem egyike, amely elkötelezett amellett, hogy fenntartsa a legjobb kutatásokat, kiemelkedő oktatási és tanulási tapasztalatokat, kiváló diplomás foglalkoztathatóságot és páratlan kapcsolatokat az üzleti és az állami szektorral.
 • Nemzeti Hallgatói Felmérés 2016 - A Russell Group egyetemei között Londonban a legjobbak közé soroljuk a hallgatók elégedettségét.
 • Díjnyertesek-Hét Nobel-díjasunk van korábbi munkatársaink és diákjaink között, és több mint 55 akadémiai és társadalmi ösztöndíjas a jelenlegi tudományos személyzet között.
 • Nyilvános szerepvállalás - Mi voltunk az első olyan intézmény, amely elnyerte az Engage Watermark Gold Award díjat a nyilvános szerepvállalás kiválóságáért.

Helyszínek

Kérdések