Keystone logo
Queens University of Charlotte Online Gazdálkodás Master: Kiberbiztonsági Menedzsment Koncentráció
Queens University of Charlotte Online

Gazdálkodás Master: Kiberbiztonsági Menedzsment Koncentráció

Charlotte, Amerikai Egyesült Államok

12 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Készüljön fel arra, hogy segítse a szervezeteket a kiberbiztonsági erőforrások kezelésében és a fontos adatok védelmében egy online MBA-val, amely a kiberbiztonsági menedzsmentre koncentrál a Charlotte Queens Egyetemen. A kiberbiztonsági menedzsment MBA-ja lehetővé teszi, hogy hálózatbiztonsági szakemberként, kiberbiztonsági rendszerek menedzserként, kiberbiztonsági hálózatkezelőként vagy kiberbiztonsági tisztként töltsön be pozíciót.

A kiberbiztonsági menedzsment koncentráció lehetővé teszi annak megértését, hogy az információs rendszereket hogyan fejlesztik és használják a szervezetek az üzleti siker és a versenyelőny elérése érdekében. Képes lesz azonosítani és megoldási javaslatokat kínálni a kiberbiztonsági kérdésekre; megérteni és alkalmazni az adatvédelem elveit; a jogi, adatvédelmi és megfelelőségi környezetben kell dolgozniuk a szervezeteknek globálisan; értékelje az adatkockázatokat és azonosítsa a korrekciós intézkedéseket.

A Charlotte-i Queens Egyetem online programjai kis osztálylétszámot, megfizethető költségeket, egyénre szabott tandíjat és akadémiai tanácsadókat, informatikai támogatást, valamint korszerű tanuláskezelő rendszert kínálnak, amelyhez mobil hozzáférés biztosított a tanfolyamhoz. Tudjon meg többet arról, hogyan segíthet az online MBA a kiberbiztonsági menedzsment koncentrációjával szakmai céljainak elérésében.

Az Iskoláról

Kérdések