Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Bevezetés

Küldetésünk, hogy a világméretű technológiák alkalmazásával világszerte biztosítsunk tudományos kiválóságot a távoktatásban a hallgatók számára.

Robert Kennedy College 1998-ban alakult zürichi svájci magánoktatási intézmény. A kollégium úttörője a svájci minőségi online tanulásnak; szigorú, de rugalmas tanulási programokat kínálunk, amelyet a korszerű online e-learning technológia fejleszt.

A Cumbriai Egyetem, a Salfordi Egyetem és a York St John Egyetem. Oktatóink a legjobb egyetemek világszerte diplomát szerzettek világszerte, és 130 különböző országból több mint 5000 diák vesz részt egy igazán nemzetközi szervezetben. Programaink összekapcsolják a svájci minőségi oktatást, távol a rezidenciáktól a kollégium Zürichben, Svájcban és Angliában a kizárólagos partnereink campusaiban. Az egyhetes rezidencia egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy online tanulásukkal ötvözzék a hagyományos tantermi környezetet.

Hallgatóközpontú filozófia

Az RKC-nál nem csak diákok száma. Ön az online tanulóközösségünk tagja a kari tagokkal és más hallgatókkal.

Együtt vagyunk Csapat vagyunk

A csapat legfőbb célja, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy következetesen javítsuk az oktatás minőségét - az Ön oktatását.

A technika állása

Azon elkötelezettségünk mellett, hogy korszerű szolgáltatásokat nyújtsunk a hallgatók számára, élvonalbeli szoftvereket használunk, amelyek testre szabottak az online tanfolyamok lebonyolításához. Az OnlineCampus egy mindent átfogó interaktív és könnyen használható szoftver, amely az online tanulást igazán élvezetessé teszi.

Világszínvonalú kar

Az RKC olyan magasan képzett oktatókat foglalkoztat, akik a vezető egyetemek, például a Harvard Business School , a Stanford Egyetem , az Oxfordi Egyetem , a New York-i Egyetem és a Wharton végzettek, csak néhányat említenek.

Világszerte elismerés

A diploma megszerzése után ugyanolyan mértékben részesülnek, mint a diákok, akik a Cumbriai Egyetemen, a Salfordi Egyetemen vagy a York St John Egyetemen tanulnak. A diplomákat világszerte elismerik.

Helyszínek

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Svájc

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, Egyesült Királyság

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Kérdések