Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Bevezetés

177631_RITbutton.png

Tanul

Fenntarthatóságra és építészetre fókuszált tantervünk, amelyet világhírű oktatók vezetnek, hatásos karrierre készíti fel a hallgatókat.

Kutatás

Új kutatási és technológiai innovációkat alkalmazunk, hogy megoldjuk azokat a gyakorlati kihívásokat, amelyekkel ma a vállalkozások, a kormányok és a közösségek szembesülnek.

Ipari tapasztalattal rendelkező mérnökeinkből álló csapatunk több száz ügyfélnek segített termékek fejlesztésében, folyamatok optimalizálásában és új technológiák fejlesztésében.

A Golisano Institute for Sustainability (GIS) a fenntarthatósággal kapcsolatos oktatás és kutatás globális vezető szerepet tölt be. Üzleti és állami szponzorokkal együttműködünk komplex, rendszerszintű problémák megoldásában. Munkánk nagy része az iparág fenntarthatóbbá tételét célozza. Ennek érdekében innovatív megközelítéseket és technológiákat alkalmazunk, hogy minimalizáljuk az anyag- és energiafelhasználást, miközben maximalizáljuk az eredményeket. Szakértelmünk a legmodernebb kutatási létesítményeinkkel kombinálva lehetővé teszi partnereink számára, hogy új betekintést nyerjenek, ösztönözzék az innovációt és előrelépjenek.

Posztgraduális és doktori programjaink kihívást jelentenek, inspirálnak és megváltoztatják a világot. A GIS-ben végzettek a változások átalakító szereplőivé válnak az iparban, a kormányzatban, a tudományos életben és a nonprofit szektorban. Problémamegoldók, látnokok és döntéshozók, akik egy jobb, fenntartható világot szeretnének létrehozni. A Rochester Institute of Technology részei vagyunk, amely egyetem a fenntarthatóság szószólójaként és gyakorlójaként világszerte ismert.

A GIS több mint 100 főállású mérnök, technikus, kutatói oktató és szponzorált hallgató készségeire támaszkodik. Hat dinamikus kutatóközpontnak adunk otthont, amelyek több mint 84 000 négyzetlábnyi ipari infrastruktúrát üzemeltetnek modellezés, tesztelés és prototípuskészítés céljából. A tehetség, a tapasztalat és a technikai képességek keveréke, amelyet minden projektben megvalósítunk, páratlan.

Helyszínek

Helyszínek
  • 190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

Kérdések