Keystone logo
© The University of Fredericton
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Bevezetés

Az 1827-ben alapított Torontói Egyetem Kanada vezető tanulási, felfedezési és tudásteremtő intézményévé fejlődött. A világ egyik legjelentősebb kutatás-intenzív egyetemeként, amely feltalálásra és innovációra késztet, egy olyan akadémiai közösség támogatására törekszik, amelyben minden tag tanulása és ösztöndíja virágozhat.

Tanuljon online a Rotman School of Management segítségével

A Rotman Iskola a Torontói Egyetem része, amely a kutatás és a tudományos kiválóság globális központja Kanada multikulturális kereskedelmi fővárosának szívében.

A Rotman Menedzsment Iskoláról

A Rotman a transzformatív tanulás, a betekintés és a nyilvános szerepvállalás katalizátora, amely különböző nézeteket és kezdeményezéseket egyesít egy meghatározó cél körül: értéket teremteni az üzleti élet és a társadalom számára.

A Rotman Iskola online programjai

A Rotman élvonalbeli programjai azoknak szólnak, akik új készségek elsajátítására, szakmai céljaik elérésére és versenyelőnyre vágynak. A programok a szakemberek széles körét célozzák meg, és rugalmas, támogatott tanulást és új gondolkodásmódot kínálnak a mai üzleti kihívások és lehetőségek kezelésére.

Miért érdemes online tanulni a Rotman Iskolával?

A GetSmarterrel, a 2U, Inc. márkával való együttműködés révén a Rotman elkötelezett az online tanulás innovatív és hozzáférhető megközelítésének kidolgozása mellett. Ez ad otthont a világ leginnovatívabb kutatóintézeteinek, és lenyűgöző nemzetközi partnerségi hálózattal büszkélkedhet a tudományos, vállalati és közösségi szektorban. A GetSmarterrel együttműködve az Iskola az online oktatás új szabványát hozza létre, amely egy igényes, intim és teljes mértékben támogatott tanulási utat kínál, amely lehetőséget kínál a hasonló gondolkodású szakemberekkel és társaikkal való kapcsolatteremtésre is.

Helyszínek

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Kérdések