Keystone logo
Sabio

Sabio

Sabio

Bevezetés

Indítsa el technikai karrierjét a Sabio Coding Bootcamp segítségével!

Mitől Sabio Coding Bootcamp?

Akár technikai háttérrel rendelkezik, akár más pályáról szeretne áttérni, a magával ragadó tanulás, amelyet sikeres mérnöki szakembereinktől kap, felkészíti Önt arra, hogy bármilyen vállalat szoftverfejlesztőjeként boldoguljon. Tanulóinknak lehetőségük van a Node.js vagy a .NET szakterületre szakosodni, és megtanítják megérteni az összes kódoló nyelven létező fogalmakat.

A teljes köteg kódoló bootcamp tantervünk átfogó, és szoftverfejlesztési ismeretekre nevel, valamint olyan lágy készségekre, amelyekkel lenyűgözheti a toborzókat, csapatvezető lehet és saját vállalkozást vezethet.

Fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy programjainkat a lehető legjobban hozzáférhetővé tegyük bárki számára, aki jogosult a tanfolyamra teljes munkaidős, részmunkaidős és online órák, valamint veterán finanszírozás és halasztott fizetési lehetőségek felajánlásával.

 • Interjúképzés
 • A mentorok közössége
 • Sabio öregdiákok aktív globális hálózata, akik vállalkozók, termékmenedzserek és fejlesztők.

163646_Capturadepantalla35_edited.jpg

Teljes verem kódolási Bootcamp képzési lehetőségek

 • Teljes munkaidős kódolási Bootcamp

Gyorsan áttérhet egy új szoftvermérnöki karrierre, ha beiratkozik teljes munkaidős kódolási rendszerünkre.

 • Részidős kódolás Bootcamp

Részmunkaidős kódolási bootcampunk befogadja a szolgáltatóiparból áttérő egyéneket vagy bárkit, aki nem hagyományos munkaidőn belül dolgozik.

 • Éjszakai kódoló Bootcamp

Iratkozzon fel magával ragadó, éjszakai kódoló bootcamp-ünkre, amelyet úgy alakítottak ki, hogy illeszkedjen azoknak, akik rendszeresen 9-5-ös munkát végeznek.

A Sabio kiáltvány

1. Hisszük, hogy a karriered nem csak rád hat, hanem azokra is, akiket szeretsz.

Ezért van az, hogy a Sabio olyan közösség, amely minden téren támogat, legyen szó családi kötelezettségekről, időbeli korlátokról vagy életre vonatkozó döntésekről.

2. Tartozunk neked egy munkával.

Sabio nem tud felajánlani Önnek állásközvetítési garanciát, mivel az illegális a CA -ban, és számos pénzügyi partner nem engedélyezi. Programunk azonban úgy van felépítve, hogy a lehető legtöbb támogatást nyújtsa Önnek, hogy elősegítse első fejlesztői munkájának megszerzését, és első osztályú karrier támogatást kínálunk hallgatóinknak, függetlenül attól, hogy mikor végeztek.

3. Mindig fejlődünk és fejlődünk.

Tananyagunkat folyamatosan újraértékeljük és frissítjük a vállalati partnereink hozzájárulásával, és 100% -ban eredeti, ellenőrzött anyagból készítjük. Oktatóink hetente összegyűlnek, hogy megvitassák a legjobb gyakorlatokat, és tovább fejlesszék tanári készségeiket.

4. Egyénként belefektetünk az Ön lehetőségeibe.

Ez nem csak munkát jelent. Ez önbizalmát, kilátásait és a kódoláson túlmutató lágy képességeit jelenti. Azt szeretnénk, ha olyan személyként és szakemberként Sabio

5. Érvényesítünk egy 100% -ban BS -mentes házirendet.

Soha nem fújjuk fel a sikerszámokat vagy a fizetést. Soha nem erőltetjük a kilátásokat. Soha nem fogod látni, hogy kimaradunk vagy túlzásba viszünk. Szavunkban mindig bízhat.

6. Úgy gondoljuk, hogy a kódoló bootcampnak átalakító élménynek kell lennie.

Olyan barátokat szerezhetsz, akik egy életen át tartanak. Felfedezheti, hogy mennyire okos és tehetséges. Sabio mint „előtte” és „utána” Sabio.

7. Keményen dolgozunk és sokat nevetünk.

A technikának nem kell unalmasnak lennie. A Sabio -ban megtalálja az egyensúlyt a munka és a szórakozás között.

8. Az "aha" pillanatoknak élünk.

Abban a pillanatban, amikor megkapod. Abban a pillanatban, amikor ragyogóan megoldja a nehéz kódolási problémát. Abban a pillanatban, amikor a hallgatóból profi lesz. Ezekért a pillanatokért élünk.

9. A hátad van.

Nem számít, mi tart vissza, mi segítünk leküzdeni. Mi vagyunk a csapatod.

Sabio Coding Bootcamp programok

Megtanítottuk a technikai háttérrel rendelkező embereket, veteránokat, marketingeseket, érettségizőket és minden képzettségi szintet, hogy kitűnjenek a szoftverfejlesztő iparban. A Coding Bootcamp programunk teljes kötegű webfejlesztésben oktatja Önt azzal a lehetőséggel, hogy a Node.js vagy .NET szakterületre specializálódott.

Teljes munkaidős, részmunkaidős és online órákat kínálunk, hogy ne akadályozzák a technikai karrier folytatását.

Több száz különböző karrierút közül választhat, miután végigment a teljes stack kódoló bootcamp -en. A beiratkozáskor nem kell biztosnak lennie abban, hogy milyen irányt szeretne követni. Mindössze annyit kell tennie, hogy átadja jelentkezési folyamatunkat, és oktatóink és mentoraink segítenek a továbbtanulás feltérképezésében a tanfolyam alatt és után.

Mivel fogsz elmenni?

A képzés befejezése után a következőket kapja

 • Globális hálózat

Sabio Alumni világméretű hálózata, akik vállalkozók, termékmenedzserek és fejlesztők

 • Világos karrierút

Felfelé irányuló mobilitás és világos út vezet a nagyszerű kilátások felé.

 • Bizalom

Sabio diplomások átalakultan és magabiztosan hagyják el az egyetemet. Ez azért van, mert az egész csapatunk összetartóan dolgozik azon, hogy megkapja, amit megérdemel.

A kivételes képzés kivételes eredményekhez vezet.

2013 óta képezzük a szoftvermérnököket a teljes stack kódoló bootcamp tananyagunkkal.

Öregdiákjaink most ezeken a csodálatos cégeknél dolgoznak:

163647_Capturadepantalla34_edited.jpg

Helyszínek

Helyszínek
 • The Row. 777 S Alameda Street 2nd Floor, 90021, Los Angeles

 • 300 Spectrum Center Dr, 92618, Irvine

 • 400 Corporate Pointe, , Culver City

 • California City, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések