Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

Bevezetés

SAE 53 campusok 27 országban, már beállítás globális viszonyítási kreatív média oktatás 1976 óta. Új-Zéland, büszkén kínálnak bizonyítvány, diploma, és főiskolai diplomát audio és diplomát Film.

SAE a világ vezető pedagógus kreatív médiaiparban. Alapítva 1976-ban a világ első kombinált gyakorlati és elméleti iskola hangmérnöki, most befogják az egész világon 53 campusok 27 országban, és bővítettük kínálatunkat kurzusok közé bizonyítványok, diplomák, és fokozatok:

  • ANIMATION
  • Hang-
  • tervezés
  • Film
  • játékok
  • Web & Mobile

Abban SAE Büszkék vagyunk arra, mely kivételes programok világszínvonalú létesítményeket. Mi biztosítjuk a diákok kapnak egy kiváló oktatás, nemzetközileg elismert képesítést, és az ipar szempontjából lényeges készségeket.

A diplomások valóban van a versenyelőnyt.

A SAE KÜLÖNBSÉG

SAE már kimagasló iparág-orientált oktatás 1976 óta. Mi a mércét a felsőfokú végzettséggel kreatív média, mert tudjuk, hogy ezek az iparágak és tudjuk, hogyan kell a vonat az ipar kész diplomások. Szeretjük, amit csinálunk, és mi elkötelezettek a nevelési lehetőségeket, amelyek kihívást jelentenek, fejleszteni és ösztönözni.

SAE felvértezi ME SIKER

Mi vagyunk a világ vezető oktatója kreatív médiaipar mert szorosan együttműködik az iparág partnerei, mi foglalkoztat szaktanárok a valós tapasztalat, és mi a személyre szabott oktatás világszínvonalú létesítményeket.

A speciális tanfolyamok a kreatív média reagálni a dinamikus és változékony természete ezen iparágak. Mi segít elérni a potenciális és megvalósítani álmait.

SAE ad nekem WORLD ACCESS

SAE 53 campusok 27 országban. A diákok és a tanárok egy egyedülálló, változatos és kreatív közösség, akik találkoznak a kollektív célját - kiemelkedő oktatási lehetőségeket. A szakértelem az, világszerte elismert és valóban globális.

SAE kurzusok nemzetközileg elismert.

SAE VÁLNAK ME a valós világ

A SAE tudjuk kreatív médiaipar diplomások kell az egyéni gyakorlati képzés. Felismertük ezt már 1976-ban - ez az, amiért elsőként a hands-on, az ipar koncentrált, és személyre szabott tanterv, szállítani Önnek state-of-the-art létesítmények.

Azt is menjetek ki az osztályban, és a valós világban, a szakmai fejlődés lehetőségeit néhány, Új-Zéland elsőszámú fesztiválok és rendezvények.

SAE elkötelezett a kiváló oktatás, és a tanulási eredmények.

SAE szabadít bennem a lehetőséget

Abban SAE mi segít élesíteni a készségek és szakértelem a mi szigorú tanterv alapján gyakorlati és technikai tapasztalatok, és a megalapozott elmélet és kritikai elemzése.

SAE már a képzés ipar kész diplomások 1976 óta. Mi jó abban, amit csinálunk - ezért vagyunk az iparág vezető kreatív média oktatás.

ELHELYEZKEDÉS

Auckland Új-Zéland legnagyobb városa. Egyedülálló meghatározott két kikötők és számos sziget a Hauraki Öböl teszi egy nagy hely, ahol él. Auckland a művészeti és kulturális központjában, a csendes-óceáni. Megtalálja fesztiválok, galéria kiállítások, színházi és zenei évszakok extravaganzas, hogy csak néhányat említsünk a tapasztalatok ajánlatot.

A város művészeti erősen befolyásolja az egyedi azonosító alapján Te Ao Maori, Pacific gyökerek, a természeti és kulturális örökség és a kulturális sokszínűség. A város is egy dinamikus művészeti és kulturális élet, valamint otthont ad az ország vezető művészeti szervezetek. Auckland készített sok tehetséges írók, filmrendezők és előadóművészek, valamint szolgálja a hub a kiadó és kreatív médiaiparban. További információt az élet Auckland, nézd meg: SAE Auckland városában található Parnell falu, mindössze néhány perc sétára Auckland CBD.

Mi lesz az Ön számára a legjobb minőségű iparban elismert gyakorlati képzést.

Helyszínek

  • 10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Kérdések