Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Bevezetés

San Diego Christian College Dél-Kaliforniában készül diplomások számára, hogy hatást gyakorol a világ Krisztusért. Amellett, hogy debütált az új identitás mint San Diego Christian College 2005-ben, az SDC is költözött új campus Santee, California január 2014.

Valamint ezek a változások, San Diego Christian College forradalmasította a remek, iparágvezető programokat. Bár az intézmény már szerzett lenyűgöző tudományos rangsor egyik legjobb főiskola, San Diego, ez a fordulat az iskola megvalósítható technológia, amely segített szikra figyelemre méltó növekedést, mint a legjobb online Christian College.

Miért San Diego Christian College?

megfizethető

Alacsony képzési költségeit, hogy egy keresztény nevelés karnyújtásnyira bárki hivatott szolgálni. SDC nyújt értékes oktatási kevesebb, mint sok más magánintézmények.

Kiváló

SDC jó hírnevet szerzett előállítására kiváló vezetőnek. Üzleti vezetők, lelkészek és más szakemberek is el sikereket követően SDC.

Krisztus-központú

Az SDC tanulmányaikhoz szállítanak a bibliai világnézet. Krisztus infúzióban minden tanterv és osztályukban.

Hatékony

Egy tapasztalt oktatók ad személyes figyelmet, hogy minden diák így elérjék teljes potenciáljukat. A gondoskodó tanulási környezet ideális a lelki növekedésre.

San Diego Christian College // 90 másodperces spot -re A Tao Brothers on Vimeo.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Kérdések