Keystone logo
Sanroman Consultoria y Formacíon A foglalkozási kockázat megelőzés mestere
Sanroman Consultoria y Formacíon

A foglalkozási kockázat megelőzés mestere

Madrid, Spanyolország

1 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Edzés 100%-ban online. Szerezzen hivatalos egyetemi diplomát a Francisco de Vitoria Egyetemen.

Szerezze meg hivatalos mesterképzését PRL-ben kevesebb mint 1 év alatt a Francisco de Vitoria Egyetemen, 60 ECTS (Európai Kreditátviteli Rendszer) 100%-ban online

A kurzus célja

A jelen ORP mesterfokozatú hallgatók számára olyan speciális képzést kell biztosítani, amely lehetővé teszi számukra, hogy magasabb szintű ORP technikusként lássák el feladataikat, összhangban a Megelőzési Szolgáltatások Szabályzatának jóváhagyásával megállapított előírásokkal.

A Francisco de Vitoria Egyetem ORP mesterképzése a törvény által meghatározott három szakterületet tartalmazza, és az 1393/2007 királyi rendelettel összhangban kedvező jelentést kapott az Országos Minőségértékelési és Akkreditációs Ügynökségtől (ANECA).

Célja:

A Foglalkozási Kockázat-megelőzési mesterképzés azon egyetemi végzettségűeknek (diplomásoknak, diplomásoknak, diplomásoknak és mérnököknek) szól, akik a megelőzésben felsőfokú technikusként kívánnak szakmai specializációt szerezni.

A mesterképzéshez való hozzáférést nem korlátozza a származási fok, bár előnyben részesülnek a kapcsolódó területeken (műszaki oktatás, egészségtudomány, jog, munkatudomány stb.)

módszertan

25 év képzési területen szerzett tapasztalat.

Online mód

A PRL mesterszakos hallgató bármikor és bárhonnan kapcsolódhat, virtuális és elméleti órákat érhet el, amelyeket gyakorlatokkal és valós esettanulmányokkal fejeznek be. Vagy letöltheti az összes tartalmat, és bármikor tanulmányozhatja.

Virtuális tanterem

Elkötelezettek vagyunk egy virtuális oktatási módszertan mellett, amely magas színvonalú, és állandó megközelítést alkalmaz diákjainkhoz. A világ bármely pontjáról részt veszünk a szakemberek képzésében, nem feltételezve a folyamat lebonyolítását akadályozó távolságot, és előtérbe helyezve a kitartást.

gyakorlatok

A foglalkozási kockázatmegelőzés mestere 200 óra gyakorlattal rendelkezik minden hallgató számára.

Mivel ez online történik, a gyakorlatokat virtuálisan egy platformon (FUE) keresztül hajtják végre, amelyen egy üzleti és tudományos oktató segít.

Emellett a hallgató kérésére online is lebonyolítható, vagy a hallgató tapasztalatait igazoló dokumentációból ismerhető el.

Karrier kilátások

A foglalkozási kockázat-megelőzési mesterképzés végén képes lesz arra, hogy az alábbiak szerint dolgozzon:

 • Kiváló technikus a foglalkozási kockázatok megelőzésében.
 • Munkahelyi egészség- és biztonságirányítási rendszerekre szakosodott tanácsadó.
 • Felelős a közigazgatás foglalkozási kockázat-megelőzéséért.

Ha beiratkozik a SANROMAN-on, a Francisco de Vitoria Egyetem együttműködő ügynökségén keresztül, akkor számíthat saját Foglalkoztatási Ügynökségünk figyelmére és útmutatásaira.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Mesterfokozat a foglalkozási kockázat megelőzésében (PRL)
  • Online
 • Foglalkozásorvosi diploma
  • Atarfe, Spanyolország
 • Bachelor of Science a munkahelyi biztonság területén
  • Online