Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Bevezetés

Az 1971-ben a milánói Bocconi Egyetem diplomás üzleti iskolájaként alapított SDA Bocconi School of Management a vezető nemzetközi üzleti iskola Olaszországban, és Európa leghíresebb intézményei közé tartozik.

Tanuljon online az SDA Bocconi School of Management segítségével

Az SDA Bocconi több mint 50 éve vezeti a világszínvonalú vezetői képzést. A vállalkozói lendület, az akadémiai kiválóság és a nagy múltú hagyományok értékein alapuló Iskola küldetése, hogy segítse a mai szakemberek boldogulását az egyre kiszámíthatatlanabb globális piacon.

Az SDA Bocconi School of Managementről

Az SDA Bocconi a vezetői programjaiban, kutatólaboratóriumaiban és tudásközpontjaiban az élvonalbeli tudás, a vezetői kultúra és az innováció előmozdításával világszerte felkészíti az üzleti vezetőket a világ legnehezebb kihívásainak kezelésére.

Az SDA Bocconi azon kevés elit üzleti iskolák egyike, amelyek elnyerték a világ legrangosabb nemzetközi akkreditációinak (AMBA, AACSB és EQUIS) „hármas koronáját”. Ez az egyetlen olasz intézmény, amely szerepel az összes jelentős globális üzleti iskola rangsorában, beleértve a Financial Times, a Forbes, a Bloomberg Businessweek és a The Economist rangsorát.

[További információ az SDA Bocconi School of Management honlapján]

SDA Bocconi online programok

Az SDA Bocconi sokrétű online programcsomagja számos keresett üzleti témát ölel fel, amelyek relevánsak a mai jövőre koncentráló szakember számára. Ide tartoznak az üzleti alapok, az értékesítés menedzsment, a blokklánc és a fenntartható divat. Mindegyik program a gyakorlatorientált tanulás és a legújabb tudományos kutatások egyedülálló keverékét integrálja, felvértezi a résztvevőket a jövő vállalatainak, civil szervezeteinek és nonprofit szervezeteinek sikeres vezetéséhez szükséges készségekkel.

Miért tanuljon online az SDA Bocconi segítségével

Az SDA Bocconi együttműködik a GetSmarterrel, a 2U, Inc. márkával, hogy transzformatív, gyakorlatvezérelt kutatási és tanulási megközelítését a következő generációs üzleti vezetők számára is eljussa. Az olyan kulcskompetenciákra összpontosítva, mint a kreatív gondolkodás és az innováció, a program résztvevői javítják azon képességüket, hogy etikusan irányítsák szervezeteiket a fenntartható jövedelmezőség felé. A menedzserek és vezetők jövőre kész készségekre tehetnek szert a bomlasztó változásokban való eligazodáshoz, dinamikus globális hálózatot építhetnek ki, és az SDA Bocconi hivatalos befejezési bizonyítványát szerezhetik meg továbbfejlesztett stratégiai tudásuk érvényesítéseként.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Kérdések