Keystone logo
Seton Hall University Online Master Of Business Administration - Pénzügyek
Seton Hall University Online

Master Of Business Administration - Pénzügyek

South Orange, Amerikai Egyesült Államok

36 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Rólunk

Az 1856-ban alapított Seton Hall az ország egyik vezető katolikus egyeteme. A történelemben gazdag, a Seton Hall is növekvő intézmény. Az US News a legjobb 125 nemzeti egyetem között helyezkedik el, és mindössze 13 évet költöztünk mindössze öt év alatt. Kutatási támogatásaink az elmúlt öt év során 75 százalékkal emelkedtek, és 11 kollégánk Fulbright-díjat kapott az elmúlt három évben.

Az online programok, mint például a Master of Business Administration, kínálunk egy intellektuális kihívást jelentő környezet, a valós élményt, és támogatja egy szoros kapcsolatban álló közösség, amely elindítja a nagyszerű elmék. Olyan vezetőket művelünk, akik a személyes eredményeket a polgárok jó elkötelezettségéhez igazítják.


Akkreditáció

Az összes Seton Hall Egyetemi program regionálisan akkreditált a Közép Államok Szövetsége Főiskolák és Iskolák. A Stillman School of Business az intézmények közül az első 1 százaléka, akik mind az üzleti, mind a számviteli akkreditációt megkapják a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-hez (AACSB International).


Ranglisták és díjak

A Seton Hall Egyetem és a Stillman School of Business országos elismertségüket a tudományos kiválóság és az oktatási érték. Legutóbbi rangsoraink közé tartozik:

  • # 97 részmunkaidős MBA program - amerikai hírek
  • # 124 Nemzeti egyetemek - amerikai hírek
  • Az egyik legjobb amerikai főiskola - Forbes
  • A legjobb 264 üzleti iskolák (MBA) - A Princeton felülvizsgálata
  • A Nemzet Nők egyik legfelsőbb főiskola - Amerika legjobb főiskolái
  • Az egyik legjobb főiskola a Népségben a pénzedért - CNNMoney
  • Az egyik legjobb amerikai Bang-for-the-Buck Főiskola - Washington Monthly


Program leírása

A Seton Hall Egyetem Stillman School of Business üzlettulajdonosa (MBA) épít funkcionális üzleti ismereteket, elemző gondolkodást és globális menedzsment készségeket, amelyeket a diákok közvetlenül pályájukra alkalmazhatnak. A hallgatók szakosodhatnak a számviteli, pénzügyi vagy marketingkoncentráció kiválasztásával. A tananyag elsősorban az alkalmazott tanfolyamokra összpontosít, beleértve az iparági szakértőktől származó ismereteket, az élő tanácsadási projekteket és a vezető vezetők vendégelőadásait. Az oklevél csúcspontja egy olyan kőkészítési projektnek, amely valós szaktanácsadást nyújt a funkcionális eszközök és készségek integrálásán keresztül. A program során a hallgatók a teljes munkaidős, New York-i karon tanulnak, akik aktív tanácsadók és média szakértők az üzleti világ középpontjában.


Karrier Outlook

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala a menedzsment foglalkozások foglalkoztatását 2014-től 2024-ig 6 százalékkal növeli, mintegy 505 400 új munkahelyet teremtve. A Seton Hall online MBA programjainak hallgatói készen állnak arra, hogy pénzügyileg kifizetődő pozíciókat töltsenek be, beleértve az értékesítési menedzsert, az emberi erőforrás menedzsert és a pénzügyi menedzser szerepeket.

Az Iskoláról

Kérdések