Keystone logo
Seton Hall University Online Master of Science in Számvitel
Seton Hall University Online

Master of Science in Számvitel

South Orange, Amerikai Egyesült Államok

18 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Rólunk

Az 1856-ban alapított Seton Hall az ország egyik vezető katolikus egyeteme. A történelemben gazdag, a Seton Hall is növekvő intézmény. Az US News a legjobb 125 nemzeti egyetem között helyezkedik el, és mindössze 13 évet költöztünk mindössze öt év alatt. Kutatási támogatásaink az elmúlt öt év során 75 százalékkal emelkedtek, és 11 kollégánk Fulbright-díjat kapott az elmúlt három évben.

Számos online programon keresztül, mint például a számviteli MS-ben, intellektuális kihívást jelentő környezetet, valós élményt nyújtunk, és egy olyan szoros közösség támogatását kínáljuk, amely nagyszerű gondolatokat hordoz. Olyan vezetőket művelünk, akik a személyes eredményeket a polgárok jó elkötelezettségéhez igazítják.


Akkreditáció

Az összes Seton Hall Egyetemi program regionálisan akkreditált a Közép Államok Szövetsége Főiskolák és Iskolák. A Stillman School of Business az intézmények közül az első 1 százaléka, akik mind az üzleti, mind a számviteli akkreditációt megkapják a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-hez (AACSB International).


Ranglisták és díjak

A Seton Hall Egyetem és a Stillman School of Business országos elismertségüket a tudományos kiválóság és az oktatási érték. Legutóbbi rangsoraink közé tartozik:

  • # 124 Nemzeti egyetemek - amerikai hírek
  • Az egyik legjobb amerikai főiskola - Forbes
  • A Nemzet Nők egyik legfelsőbb főiskola - Amerika legjobb főiskolái
  • Az egyik legjobb főiskola a Népségben a pénzedért - CNNMoney
  • Az egyik legjobb amerikai Bang-for-the-Buck Főiskola - Washington Monthly


Program leírása

Az Online Master of Science in Accounting (MSAC) a Seton Hall Egyetem Stillman School of Business több, mint felkészíteni a hallgatók a licencelés, mint a Certified Public Accountant. Ebben a szakosított programban, amely az egyének számára, akik egyetemi diploma üzleti, a hallgatók építeni az alapjait a számviteli karrier, felkészülni a CPA vizsga és fejleszteni a hálózatokat a sikerhez. A hallgatók a tanulás egy adott érdeklődési területre is szabhatják a választható választási lehetőséget, és lehetőségük nyílik arra, hogy karrier-tanácsadó segítségével segítséget nyújtsanak a karrierlehetőségeknek. A hallgatók nappali tagozatos hallgatókat tanulnak, akik szakterületük szakértői, és erős kapcsolatot tartanak fenn a nagy állami könyvelő cégekkel és a regionális számviteli cégekkel.


Karrier Outlook

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint az üzleti és pénzügyi műveletek foglalkoztatása várhatóan 8% -kal nő 2014-től 2024-ig. A könyvelők és a könyvvizsgálók munkái 11% -kal is növekedni fognak. Az MSAC-fokozat előkészíti a hallgatókat, hogy pénzügyileg jutalmazó szerepet töltsön be ezeken a területeken, beleértve a munkaköröket, például a könyvvizsgálót, a költségvetés elemzőjét, a vezérlőt, a működési igazgatót, a pénzügyi elemzőt, a törvényszéki könyvelőt, a személyes pénzügyi tanácsadót és a műveletek VP-t. A Seton Hallnak hat hónapos posztgraduális foglalkoztatási aránya van 90 százalékkal, ami számottevően magasabb, mint az országos átlag. A Seton Hall MSAC programjának hallgatókat a Big Four és más kiemelkedő köz- és magánkönyvelő cégek vesznek részt aktívan, és öregdiákaink olyan rangos szervezeteknél dolgoznak, amelyek az EY, a KPMG, Johnson

Az Iskoláról

Kérdések