Keystone logo
© Eva Dang
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Bevezetés

A globális pozíciók globális képesítései

A Shipping College egy globális főiskola, amelynek irodái Londonban vannak.

Globális képesítések a globális pozíciókhoz .

Csatlakozzon a hajózás, a szállítmányozás, a logisztika és a multinacionális kereskedelem izgalmas világához nemzetközi internetes tanfolyamokon keresztül.

A tanfolyamok gyakorlati ismeretekkel szolgálnak, hogy továbbfejleszthessék karrierjét, vagy csatlakozzanak a világkereskedelem világához otthonában vagy irodájában.

Speciális oktatóink szakterületükön magasan képzettek , több mint 20 éves tapasztalattal.

Minden tanulónak személyes e-oktatója van, aki irányítja és segíti őket tanulmányaikban.

Miért választott minket?

1. Tanfolyamaink

A tanfolyamokat az Ön igényeihez és életmódjához igazítják és személyre szabják, és a legmagasabb színvonalúak. Tanfolyamaink gyakorlatiasak, könnyen érthetőek és a munkakörnyezetben megvalósíthatók. Online kurzusát az Ön személyes e-Tutora segíti, és az e-oktatója minden héten személyes tanfolyami tervet küld Önnek, hogy segítse a tanulmányi ütemtervének teljesítését.

2. A diákok sikere

Tanulóink tovább érik személyes üzleti céljaikat azáltal, hogy tanfolyamainkon keresztül gazdagítják tudásbázisukat. Ez önbizalmat ad nekik ahhoz, hogy megvalósítsák karriercéljaikat, és felgyorsítsák karrierjük előrehaladását.

3. Globális akkreditáció és tagság

Tanfolyamainkat a The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com akkreditálja és elismeri. ShippingCollege az Egyesült Királyság tanulási szolgáltatóinak nyilvántartásában (UKRL) van.

4. Egyedi tanulási környezet

A ShippingCollege egyedülálló tanulási környezete lehetővé teszi, hogy teljesítse tanulási ambícióit, és ezt a maga idejében és ütemében tegye. Ez az otthona vagy az irodája kényelmében történik, ahol könnyedén elérheti moduljainkat. Minden diák számára elérhetőek vagyunk szerte a világon.

5. Az e-Campus és a Global Network

A hallgatók a hét minden napján, a nap 24 órájában hozzáférhetnek az információkhoz online campusunkon, kurzusportálunkon és könyvtárunkon keresztül. Nemrég hozzáadtunk egy hallgatói fórumot a kérdésekhez és a hálózatépítéshez. Része lesz annak a globális hálózatnak, amelyet online diákfórumunkon keresztül hoztunk létre.

6. Képzési szakemberek

Tanfolyamíróink nemzetközi szakértők, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ebben a speciális iparágban. Képzési szakemberekként ismernek bennünket. Szakmai engedélyeink, egyesületeink és tagságaink segítenek abban, hogy kapcsolatban maradjunk a hajózási közösséggel, ugyanazzal a hajózási közösséggel, amelyhez mi képezzük Önt, hogy csatlakozzon hozzájuk, vagy segítse a növekedését.

Küldetésünk és jövőképünk

A tanulás több felhatalmazást jelent, mint amit tanítani kell

Küldetésünk

A ShippingCollege küldetése az, hogy dinamikus oktatást nyújtson a diákok számára a kiválóságon és a rugalmasságon alapuló, tartós értéket és relevanciát teremtő karrier számára.

A tanulás több felhatalmazást jelent, mint amit tanítani kell, ezért a gyakorlatilag alkalmazható ismeretekre összpontosítunk. Az alkalmazandó eredmények keresésére készségeket adunk.

A látomásunk

ShippingCollege lesz az elismert vezető az online tanulás fejlődésében a tengeri hajózási, klíring és szállítmányozási és globális logisztikai iparágak számára.

Élő értékek

A mi értékünket úgy érjük el, hogy a legmagasabb szinteket elérjük:

 • Tisztelet: A ShippingCollege kar és a személyzet leginkább tiszteletben tartják egymást, diákjainkat, közösségünket és környezetünket.
 • Innováció: Értékeljük az új, életképes ötleteket, és szigorúan támogatjuk őket annak biztosítására, hogy a tananyag tartalma releváns és vonzó legyen.
 • Szolgáltatásorientált: Oktatással és útmutatással tudásunkkal és készségeinkkel tanulóink igényeit szolgálja, másokat magunk elé állítva.
 • Csapatmunka: egymás támogatásával többet tudunk elérni, mint amennyit egyedileg lehetséges.
 • Integritás: Személyes és szakmai magatartásunkat az őszinteség, az etika és a lelkiismeret vezérli.

Célunk elérése

Célunk, hogy olyan ismereteket és készségeket adjunk, amelyek segítik a tanulókat álmaik elérésében. Világszerte hozzáférhetővé, ösztönzővé és kényelmessé teszik a képzést a lelkes elmék számára.

A ShippingCollege céljainak és értékeinek fenntartására szakosodott:

 • A folyamatos megújulás és az innováció célja
 • Részvételi és együttműködési kultúrát hoz létre
 • Folyamatos tudományos és szakmai fejlődéssel foglalkozik
 • Értékeli a sokféleséget és ösztönzi az összes kultúra hozzájárulását
 • Növeli a sikert és a minőséget

A szolgáltatás minősége és a tanulási lehetőségek rugalmassága

 • Rugalmas minőségi tanfolyam tartalmának biztosítása, amely gyakorlatilag szükséges az adott tanulmányi területen.
 • A gyakorlati készségek és technikák elsajátítása
 • Online tanfolyamok biztosítása a rugalmas tanulási megközelítéshez

Szolgáltatás minősége

Azt gondolhatnánk, hogy a szolgáltatás minőségének a jól látható felkészülésnek, az osztálytermi berendezésnek, az alapvető higiéniának, a tanterem méretének vagy a jól előkészített tanfolyami felépítésnek kell lennie.

Úgy gondoljuk azonban, hogy a szolgáltatás valódi minősége a láthatatlan tulajdonságok – az oktatók képessége, a támogatás és gondoskodás nagylelkűsége, valamint a kollégium szíve a hallgatóknak, holott e két tulajdonságnak egyensúlyban kell lennie.

A ShippingCollege látjuk ezeket a láthatatlan tulajdonságokat.

A tanulási lehetőségek rugalmassága

Rugalmas tanulási módszerünk bizonyítja, hogy gondoskodunk és támogatjuk diákjainkat és tanulóinkat.

Személyes e-oktatók, akik megértik és hallgatják a diákjaikat.

Megértésünk, hogy diákjaink gyakran teljes munkaidőben dolgoznak és rugalmasságot és megértést igényelnek céljaik elérésében.

Helyszínek

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Kérdések