
Tanfolyam in
Tömör természetesen Brewing Technology Online Siebel Institute of Technology

Bevezetés
Ez a web alapú tanulási rendszer (online) rendelkezik a hatékony platformot, hogy maximalizálja megértését oktatási tartalom minden tanulásnak.
A program célja, hogy minden tanuló előrehaladásának nyomon oktatók és a diákok könnyen konzultál velük. Ha a tanuló nehezen megértéséhez fejlett koncepció sörfőzés, oktatók dolgoznak, hogy a személy teljes körű megértéséhez a témában. Ezért ez a rendszer képvisel „tanuló-központú megközelítés.”
Ez a tömör online tanfolyam az ideális persze ...
- Sörgyárak alkalmazottak, akiknek szükségük van kiegészítő képzés elméletben sör.
- A szállítók a söriparban.
- Személyzeti sör forgalmazók szeretnének javítani tudásukat a sör készítésének módját.
- Személyek kíván belépni a söriparban, beleértve a jövőbeli tulajdonosok a mikro-sörfőzde.
- Emberek, akik szeretnének felkészülni a fejlett szintű képzés, így a társult szint, diploma vagy Master Brewer.
oktatók
A csapat az oktatók számára ezt a folyamatot egy jó sor tapasztalatokat microbreweries néhány a legnagyobb söripari vállalat világszerte.
Dr. Hugo Patiño felügyeli a képzési csapat, és részt vesz az utasítást a tanfolyam. Dr. Patiño játszott fontos technikai funkciók a következő területeken: Minőségbiztosítás, Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumban és műszaki szolgáltatások, Mérnöki és Fejlesztési sörfőzdék Coors Brewing Co. Molson (Colorado, USA) és Cerveceria Cuauhtemoc (Mexikó).
Ő is kar tagja a University of California-Davis, és a Technológiai Intézet Monterrey (Mexikó). Az egyetemi fok közé Ph.D. vegyészmérnöki, a University of Waterloo (Kanada) és Vegyészmérnöki a Tecnológico de Monterrey (Mexikó).