Keystone logo
SIT Graduate Institute Doktori képzés a fenntarthatóság témakörében - PhD (online)
SIT Graduate Institute

Doktori képzés a fenntarthatóság témakörében - PhD (online)

Online

4 Years

Angol

Részidő

31 Jan 2025

May 2025

USD 79 500

Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

Váljon innovatív vezetővé a fenntarthatóság területén a társadalmi-ökológiai ellenálló képesség, az éghajlatváltozás, a vízhiány, az élelmiszerellátás bizonytalansága, a környezetvédelmi politika, a gazdasági igazságosság és más kérdések kezelése érdekében.

Miért egy PhD Fenntarthatósági doktori cím Sit?

A fenntarthatóbb jövő megteremtésén dolgozó szakemberek számára kifejlesztett PhD in Sustainability program keretében a hallgatók a fenntartható átalakulások társadalmi, ökológiai, technikai és politikai dimenzióit, a tudomány és a társadalom kapcsolatát a fenntarthatóbb jövő előmozdításában, valamint a közösségi alapú problémamegoldás és a fenntartható fejlődés újszerű és inkluzív megközelítéseit vizsgálják.

Ezt az online programot két 10 napos nemzetközi rezidencia egészíti ki a négyéves részmunkaidős tanulmányok során. Az első éves rezidensképzés során a hallgatók a portugáliai Lisszabonban merülnek el, amely a megújuló energiával kapcsolatos innováció, a tengervédelem és a fenntarthatóság terén elért haladás egyik jelzőfénye. A második év során a hallgatók az elméletről a gyakorlatban való elmélyülésre térnek át a tanzániai Zanzibár-szigetcsoporton végzett egyedi esettanulmányokon keresztül, amely a kék gazdasággal kapcsolatos kezdeményezések élvonalában van.

A hallgatók a kutatás, a szervezeti vezetés, a szakpolitika-fejlesztés és a kommunikáció terén olyan készségeket fejlesztenek, amelyekkel hozzájárulhatnak az éghajlatváltozás mérsékléséhez, a társadalmi igazságosságért való kiálláshoz, valamint a gazdasági jólétet szolgáló fenntartható üzleti gyakorlatok innovációjához. A program végzősei felkészülnek a több érdekelt fél részvételével működő csoportok vezetésére, mivel hatékony kommunikátorok lesznek politikai körökben, tudományos és szervezeti kontextusokban, valamint a népszerű tudományban.

A SIT globális oktatói kara mind az oktatás, mind a mentorálás, mind pedig az alkalmazott munka terén szerzett tapasztalatokkal rendelkezik a fenntarthatóság számos területén, az integratív természetvédelem, az éghajlatváltozás, az élelmezésbiztonság, a környezetirányítás, valamint a fenntartható üzleti és technológiai tevékenységek terén. A SIT globális hálózatának és a tapasztalati tanulás hosszú múltjának köszönhetően a hallgatók olyan egyedülálló globális perspektívát kapnak, amelyet karrierjük során is alkalmazhatnak.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések