Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Bevezetés

Csatlakozzon másokat szolgálni küldetésünkhöz

Küldetésünk több, mint papíron lévő szavak. Megéljük. megosztjuk. Büszkék vagyunk rá. A Spalding Egyetem online hallgatójaként felkérjük Önt, hogy vállalja küldetésünket, hogy másokat szolgáljunk veled a világban.

A Spalding Egyetem a tanulók sokszínű közössége, amely a Názáreti Szeretetnővérek hagyománya szerint a kor szükségleteinek kielégítésére törekszik minőségi egyetemi és posztgraduális liberális és szakmai tanulmányok révén, amelyek spirituális értékeken alapulnak, hangsúlyt fektetve a szolgálatra és a béke előmozdítására. és az igazságosság.

Miért Spalding?

Különböző. Beleértve. Könyörületes.

Csatlakozz sokszínű közösségünkhöz, akik alapvetően különböznek egymástól, de ugyanazok a céljaik, hogy tanuljanak, növekedjenek és továbbvigyék a mások könyörületes lelkű szolgálatának hagyományát.

Mások szolgálata

Merüljön el a sok lehetőségben, amelyet kínálunk mások szolgálatára és jó cselekedetekre.

Együttérzés cselekvésben

Legyen részese a világ első Compassionate University minősítésű intézményének.

Küldetésvezérelt. Könyörületes.

Spalding University Online otthont ad minden korosztályból, az élet minden területéről érkező diákoknak, akik összegyűlnek, hogy felsőfokú végzettséget szerezzenek életük és mások életének javítása érdekében. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon sokszínű közösségünkhöz, akik alapvetően különböznek egymástól, de ugyanazokat a célokat osztják: tanulni, fejlődni és végrehajtani a Spalding küldetését, hogy együttérző lélekkel szolgáljunk másoknak.

A Spalding Egyetem a világ első tanúsított könyörületes egyeteme a Charta for Compassion szerint, amely szervezetek és egyének nemzetközi, vallásközi koalíciója az igazságos gazdaság és egy békés globális közösség megteremtése mellett.

Helyszínek

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Kérdések