Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Bevezetés

Hozzájárulunk céljainak eléréséhez

Nálunk a következő lépéseihez szükséges pontos kompetenciákat és készségeket sajátíthatja el. Aktívan irányítjuk és támogatjuk Önt az utazás során, szükség esetén segítünk. Szenvedélyünk késztet bennünket arra, hogy mind a tanulmányaiban, mind a mindennapi életében kimagasló eredményeket érjen el, lehetővé téve, hogy sikeresen és gond nélkül elinduljon egyedülálló útján.

Rólunk

Az államilag elismert SRH Fernhochschule - The Distance Learning University a dolgozó szakembereknek megfelelő online tanulási lehetőségekre specializálódott. Az egyetem a távoktatás minőségének egyik vezetőjeként olyan tanulmányi modellt dolgozott ki, amely maximális rugalmasságot kínál és kiváló szolgáltatást garantál. Innovatív online kampuszunk (E-Campus) a tanulmányok központjaként szolgál, lehetővé téve, hogy Ön bárhol és bármikor sikerrel járjon, amikor és ahol Önnek megfelel, miközben egyidejűleg kezeli a munkát, az edzést, a családot vagy a sportolási kötelezettségeket.

Egyetemünk 70 online alap- és mesterképzési programot, valamint több mint 90 egyetemi tanúsítványt kínál. A fakultatív személyes órák és vizsgák 21 helyszínen érhetőek el. Jelenleg több mint 12.000 hallgató és tanúsítványt szerzett résztvevő iratkozott be Baden-Württemberg tartomány legnagyobb egyetemére, amelyet 2024-ben hatodik alkalommal választottak Németország legnépszerűbb távoktatási egyetemévé.

Rendszerakkreditált egyetemként, Baden-Württemberg Szövetségi Állam által odaítélt állandó állami elismeréssel birtokoljuk a Német Akkreditációs Tanács minőségi pecsétjét. Minden szak és bizonyítványtanfolyam állami akkreditációt kapott.

A következő szintre emeljük

Az SRH Távoktatási Egyetemen az Ön egyedi igényeire szabott tanulmányi programot kínálunk, rugalmasságot és személyre szabott támogatást biztosítva, amely alkalmazkodik az Ön életkörülményeihez. Személyes vezetőként az Ön sikere iránti szenvedélyünktől vezérelve minden lépésnél az Ön oldalán állunk.

Helyszínek

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Kérdések