Keystone logo
Stanford University Stanford gyermekfejlesztés: Viselkedés és mentális egészség
Stanford University

Stanford gyermekfejlesztés: Viselkedés és mentális egészség

Online USA

6 Weeks

Angol

Részidő

USD 1500

Távoktatás

Bevezetés

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Szerezzen gyakorlatias, tudományosan megalapozott megközelítést a gyermekek boldogabbá és egészségesebbé tételéhez, a kihívásokkal teli viselkedés kezelésére, a társadalmi kapcsolatok ösztönzésére és a mentális egészség támogatására szolgáló eszközökkel.

Köztudott, hogy a gyermekkor jelentős szerepet játszik a testileg és lelkileg egészséges felnőttek formálásában. A pozitív társadalmi, környezeti és viselkedési tényezők hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a gyermek boldoguljon későbbi életében. Azonban nem minden gyerek egyforma: mindegyikhez egyedi megközelítésre van szükség, és elengedhetetlen, hogy felismerjék az egyéni identitásfejlesztés szerepét a támogató környezetben.

Tanulmányozza a gyermekpszichológiát ebből a fontos szemszögből a Gyermekfejlesztés: Viselkedés és mentális egészség online rövid kurzusában, amelyet a Stanford Medicine részeként működő Stanford Center for Health Education (SCHE) gyermekfejlesztési szakértői készítettek. Minden gyermek személyes érdeklődésének és motivációinak kihasználásával megtanulhat olyan teret teremteni, amely elősegíti a pozitív interakciókat és az optimális tanulást. A hat hét során gyakorlati, tudományos alapú megközelítéseket fog megvizsgálni a gyermek veleszületett tanulási képességeinek ösztönzésére, valamint a pozitív viselkedési fegyelem technikáit a gyermekek fellépésének megelőzésére és kezelésére. Feltárja a szülői nevelés hatását is, és megérti a gyermek felnőttekkel és társaival való szociális kapcsolatának fontosságát. Végül a kurzus megvizsgálja, milyen lépéseket tehet a gyermek mentális egészségének támogatása érdekében, hogy elősegítse a gyermek egészséges és boldog fejlődését.

A tanfolyam elvégzése után a következőkkel távozik:

 • Gyakorlati, tudományos alapú stratégiák a boldogabb és egészségesebb gyermekek fejlődésének támogatására.
 • Pozitív viselkedési beavatkozások, amelyek segítenek kezelni a gyermekek kihívást jelentő viselkedését, a mentális egészségügyi problémák azonosításának és támogatásának készségeivel.
 • Kulcsfontosságú betekintés a társas kapcsolatok fontosságába, segítve a gyermek egészséges szociális fejlődését.

A tanfolyam tananyaga

Tanulja meg, hogyan támogassa gyermeke mentális egészségét és pozitív szociális kapcsolatait, miközben végigdolgozza ennek az online rövid kurzusnak a heti moduljait.

 • Orientációs modul
  Üdvözöljük az Online Campuson
 • 1. modul
  A pozitív fejlődés különböző mozgatórugói
 • 2. modul
  Születéstől az iskoláig — a fejlődés mérföldkövei
 • 3. modul
  A szülői élmény
 • 4. modul
  Peer kapcsolatok kiépítése
 • 5. modul
  Kihívó viselkedés – mit jelent és hogyan reagáljunk
 • 6. modul
  A gyermekek lelki egészségének támogatása

Felhívjuk figyelmét, hogy a modulcímek és azok tartalma a kurzusfejlesztés során változhat.

Neked való ez a tanfolyam?

Azok a szakemberek, akik oktatási vagy egészségügyi területen foglalkoznak gyermekekkel, hasznot húzhatnak ebből a gyakorlatias, tudományosan megalapozott online kurzusból. Ezek az egyének elsajátítják azokat a technikákat és ismereteket, amelyekkel jobban támogatják a gyermek fejlődését, miközben az orvosi vagy egészségügyi ágazatban dolgoznak, mint például orvosok, gyermekgyógyászok, terapeuták és szociális munkások. A gyermekekkel kapcsolatos foglalkozásokon dolgozók, köztük tanárok, szülők, gondozók és iskolai tanácsadók, lehetőséget kapnak arra, hogy tanulmányozzák a pozitív gyermeknevelési megközelítéseket és a legfontosabb fejlődési mérföldköveket. Minden tanuló világosan és mélyrehatóan megérti, hogyan támogassa és bátorítsa a gyermeket fejlődése során – szociálisan, érzelmileg és fizikailag.

[Regisztrálj most]

Egy online oktatás, amely megkülönbözteti Önt

Ez a Stanford Center for Health Education online rövid tanfolyam a GetSmarterrel együttműködve készült. Csatlakozzon a globális szakemberek növekvő közösségéhez, akik már részesültek a lehetőségből, hogy:

 • Szerezzen ellenőrizhető és releváns kompetenciákat, és szerezzen felbecsülhetetlen értékű elismerést az egyetemek nemzetközi választékából, teljesen online és a saját idejében.
 • Élvezze a személyre szabott, emberek által közvetített online tanulási élményt, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minden lépésben támogatást érezzen.
 • Tapasztalja meg az online oktatás rugalmas, de strukturált megközelítését, miközben élete során úgy tervezi meg tanulását, hogy megfeleljen a heti mérföldköveknek.

Ideális Diákok

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések