Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Bevezetés

Fedezze fel erejét. Érd el a céljaidat. Exude Knowledge

A Stanmore School of Business London egyik legjobb online üzleti iskolája. A több mint egy évtizedes tanítási és tanulási tapasztalattal az üzleti gyakorlatot alakítjuk át, és karriert alakítunk át az egész világon. Tudományos erejük inspirál egy hiteles és provokatív üzleti elmét, amely lehetővé teszi hallgatóink számára egy igazi innovatív megközelítés kifejlesztését egy egyedülálló akadémiai környezetben.

Elkötelezett vezetõk vagyunk a tanulás iránti elkötelezettséggel és a világszínvonalú tanítás iránti elkötelezettséggel. Különböző nemzetközi karaink kiemelkedő befolyásos szakértők, akik a tudás és a vezetés gazdag tárházát hozzák létre, kombinálva a legjobb akadémiai és valós problémamegoldó készségeket. Elkötelezettek arra, hogy segítsenek a tanulóknak felfedezni erősségeiket és gondolkodni a dobozon kívül. A diákok kihasználják szakértelemüket, miközben megtanulják, hogyan hatnak pozitívan a világ üzleti tevékenységére.

Kiváló testület vagyunk az üzleti szaktudás terén és várakozással tekintünk arra, hogy átadjuk bölcsességünket a jövő generációihoz. A mi világunk globális törekvés. Olyan innovatív tanulási élményt nyújtunk, amelyet a limitek nem kötnek, ami viszont egyedülálló versenyelőnyt biztosít számunkra.

Következetesen új módszereket keresünk a fejlődés és a fejlődés felé, hogy tükrözzük az üzlet dinamikus világát. Tele van lelkesedéssel, bátorítással és pozitívummal. Mesterfokozataink többsége az Egyesült Királyságon kívülről érkezik, és az Executive Education diákjaink több mint 60 különböző országból érkeznek. Egyedülálló akadémiai környezetünk megtapasztalása és az erős világméretű oktatói hálózathoz való hozzáférés továbbra is sikeres embereket és karriereket mutat be szerte a világon.

Helyszínek

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Egyesült Királyság

   Kérdések